Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

17
Oct
Guns 2 Roses
21:00
12€ prvih sto, 15€ redna predprodaja, 18€ na dan dogodka


VSE USPEŠNICE GUNS N’ ROSES V KLUBU CIRKUS – ZA OGREVANJE IN AFTER PA BO POSKRBEL ROCK RADIO!

PRVIH 100 VSTOPNIC PO 12 EUR @ EVENTIM + PETROL
http://www.eventim.si/si/vstopnice/guns-2-roses-anglija-ljubljana-cirkus-klub-406639/event.html

- – - – -

V klub Cirkus prihaja edini pravi tribute band legendarne rock skupine Guns N’ Roses, ki sta ga za najboljše imitatorje priznala tudi legendarna AXL ROSE in SLASH! Guns 2 Roses bodo igrali vse hite s plošč ‘Appetite For Destruction’, ‘G N’ R Lies’, ‘Use Your Illusion 1 & 2′, ‘Spaghetti Incident’, ‘Chinese Democracy’ in celo pesmi, ki so jih Gunsi izvajali le v živo.

Pripravite se na kultne rock hite ‘Paradise City’, ‘Welcome to the Jungle’, ‘Sweet Child o’ Mine’, ‘Live and Let Die’, ‘Don’t Cry’, ‘You Could Be Mine’ in mnoge druge. Po dveh letih jim bo uspelo ponovno obiskati in navdušiti slovensko občinstvo, tokrat v klubu Cirkus. Pred leti so se iz Anglije v Ljubjano pripeljali s kombijem, saj so zaradi ognjenika na Islandiji vsa letala ostala na tleh.

Guns 2 Roses nastopajo že od leta 2002 in so zagotovo najboljši GN’R tribute bend na svetu. G2R prihajajo iz Londona, njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N’ Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N’ Roses naredili enega največjih rock’n'roll skupin vseh časov.

Leta 2006 se je zasedbi G2R za nekaj časa pridružil Steven Adler, originalni Guns N’ Roses bobnar. Leto kasneje so jih predstavljale televizije BBC news, BBC2 in Sky, nato še na BBC Question of sport. Trikrat zaporedoma so bili glavna senzacija Gloston Budget festivala, nastopili pa so tudi kot glavna skupina na Matthewstreet Festivalu pred 35.000 poslušalci. Guns 2 Roses so edini tribute band vseh časov, ki je razprodal Liverpoolski Cavern club dve noči zapored. Mnogi imitatorji Guns N’ Roses so se izkazali za amaterske, pri G2R pa je vidna predvsem tista karizma in moč, ki smo jo lahko opazili v originalni zasedbi Guns N’ Roses. Zato so le G2R tisti pravi tribute band, ki nastopa v Ameriki in Angliji praktično celo leto, saj njihovi oboževalci hočejo še in še, predvsem pa zato, ker nikoli ne veš, kateri originalni član se bo z njimi zadnji hip pojavil na odru.

GUNS 2 ROSES Live!
www.myspace.com/guns2rosesuk

- – - – -

KLUB CIRKUS
Trg Mladinskih delovskih brigad 7
lokacija bivšega Kina Vič, Ljubljana
www.cirkusklub.si // http://www.facebook.com/cirkus.klub

OBRATOVALNI ČAS: 21.00 – 5.00

VSTOPNINA:
Prvih 100 / First 100 = 12 eur
Predpodaja / Presale = 15 eur
Na vratih / On door = 18 eur

PREDPRODAJA EVENTIM + PETROL
www.eventim.si
- 01 42 05 000
- Hiše vstopnic Eventim SI: Tivoli LJ, Citypark LJ, Kino Šiška LJ, Križanke LJ, Hiša športa LJ, Europark MB …

INFORMACIJE: info@cirkusklub.si

VIP & REZERVACIJE MIZ: rezervacije@cirkusklub.si // +386 (0)41 777 747