Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

14
Oct
Gremo na prvi rok 2014


Maribor vsako leto oktobra znova zaživi kot univerzitetno mesto v polnem utripu.

Napolnijo ga študentje iz vse Slovenije, polni sveže energije in pripravljeni na nove izzive, obveznosti ter tudi zabave. Zato vas, že takoj na začetku študijskega leta, ponovno vabimo na (obvezni) prvi rok!

Prireditev GREMO NA PRVI ROK 2014 se bo letošnjo jesen odvijala 14. oktobra 2014 od 21. ure naprej, v dvorani Univerzitetnega športnega centra Leona Štuklja v Mariboru.

Simbolično vstopnino – 2,00 EUR, bomo v celoti namenili humanitarni akciji, ki jo pripravljamo vzporedno z dogodkom. Letos se bomo ponovno združili v akciji “Študenti za študente“ in izkupiček od prodanih vstopnic bo v celoti namenjen za enkratno denarno pomoč socialno šibkejšim študentom, ki kljub oteženemu socialnemu položaju uspešno opravljajo študijske obveznosti.

Pričetki dogodka GREMO NA PRVI ROK segajo v leto 2003. Cilj je že vsa leta enak – skozi glasbo in zabavo, vam želimo približati Univerzo v Mariboru in Študentski svet Univerze v Mariboru. V preteklosti smo gostili največje zvezde glasbene ter kulturne scene in tudi letos vas z izbiro ne bomo razočarali. Nastopili bodo:

DAN D
TABU
NINA PUŠLAR
ROCK PARTYZANI

Vstopnice bodo naprodaj od 6. oktobra naprej v UŠC Leona Štuklja in na fakultetah – natančnejši podatki glede lokacij bodo objavljeni na spletni strani dogodka.

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO!

Svojo prisotnost lahko potrdiš tudi na Facebook strani dogodka.