Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

8
Oct
Gremo na prvi rok 2013


Vidimo se na naši prvi skupni študentski dogodivščini. Ne zamudi »prvega roka«!

Novo študijsko leto trka na vrata. Ponovno je potrebno zbrati energijo za vse naloge, ki jih predstavlja študij na Univerzi v Mariboru, si zastaviti nove cilje, ki jih bomo zasledovali, in narediti naslednji korak na poti k prihodnosti, ki si jo želimo. Kako si zagotoviti sunek energije, ki nas bo pognal dogodivščinam naproti?

Tradicionalni dogodek »Gremo na prvi rok 2013«, ki bo potekal v torek, 8. oktobra 2013, od 21. ure naprej v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja, te bo z odlično glasbo motiviral za študijske izzive, druženje s starimi in novimi prijatelji pa te bo napolnilo z energijo, ki bo premagala vsako akademsko oviro.

Dogajanje bo potekalo na dveh odrih. Na glavnem odru bodo množico študentov zabavali: Kingston,

Jan Plestenjak, Farty Animals, presenečenje – predskupina, ki jo bomo izbrali na natečaju. Na elektronskem odru nas bodo v svet glasbe popeljali: Rydel, Splif, Lyteo.

gremo na prvi rok 2013

Sporočilo našega koncerta je združitev zabave in študija, ob tem pa mu tudi vsako leto dodamo humanitarno noto. Lansko leto smo aktivnosti združili na temo varne vožnje in zbirali sredstva za nacionalno gibanje »Še vedno vozim – vendar ne hodim«. Letos se bomo združili v akciji »Študenti za študente«, kjer bomo izkupiček od prodanih vstopnic (cena bo 1 EUR), v celoti namenili enkratni denarni pomoči socialno šibkejšim študentom, ki kljub oteženemu socialnemu položaju uspešno opravljajo študentske obveznosti. Več o tem kot tudi sam razpis lahko najdete na spletni strani Študentskega sveta UM.

Podrobnosti o prireditvi »Gremo na prvi rok 2013« in raznih nagradnih igrah, ki jih pripravljamo v sklopu tega, najdete na www.gremo-na-prvi-rok.si kot tudi na Facebook dogodku.