Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

9
Oct
Gremo na prvi rok 2012


Gremo na prvi rok je že tradicionalen, nepozaben dogodek, ki zaznamuje nov začetek, in poskrbi za to, da si študentje naberejo energijo in motivacijo na začetku novega študijskega leta.

Prav tako je odlična priložnost za utrjevanje starih prijateljskih vezi in sklepanje novih, saj so tekom študija kot tudi kasneje v življenju vedno dobrodošla.

Prireditev, ki že leta privabi več kot 10.000 študentov, se bo tokrat odvijala v torek, 9. oktobra 2012 od 21. ure naprej, na veliki travnati ploščadi pred Univerzitetnim športnim centrom Leona Štuklja ter Študentskimi domovi na Gosposvetski cesti v Mariboru. Vstop je prost!

Gremo na prvi rok

Osrednje dogajanje bo umeščeno na glavni oder, poskrbeli pa smo tudi za navdušence elektronske glasbe.

Na glavnem odru bodo za zabavo poskrbeli:

Dandelion Children,

Tide,

Elvis Jackson,

Čuki.

Na elektronskem odru bodo nastopili:

Minox,

Baly,

Mike Vale.

Sporočilo našega koncerta je združitev zabave in študija, ob tem pa mu tudi vsako leto dodamo humanitarno noto. Lani smo pomagali študentki Filozofske fakultete Univerze v Mariboru, Sanji Kos, ki je prejela 4000€ za nakup Braillove vrstice. Tudi letos bomo izkazali svojo pomoč, komu natančno in na kakšen način naj zaenkrat še ostane skrivnost.

Naj nas ob pričetku študijskega leta združi nepozabna zabava z odlično glasbo in pridihom humanitarnosti, da bo študijska pot s starimi in novimi prijatelji lažja. Študentje, gremo na prvi rok!