Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

1
Apr
Gipsy Kings
20:00
29€


Glasbeni spektakel, na katerega se je čakalo 10 let!

Naj se pomlad 2017 začne z velikim s spektakularnim koncertom svetovnih latino zvezd, na katerega se je čakalo 10 let. Na velikem odru v Stožicah bo nastopila ena največjih legendarnih izvajalk rumbe in flamenko ritmov na svetu, skupina Gipsy Kings.


Starejšim generacijam mednarodni hit 90-ih, Bamboleo, še dandanes obuja vrtljive spomine na plesanje po mizah in pitje sangrie. Vrhunec glasbe 20. stoletja je francoska skupina, navdihnjena s špansko kulturo, proslavila s 5-milijonsko prodajo albumov samo v ZDA.

Skupina osmih članov in njihovih osmih kitar, ki skupaj ustvarjajo zapletene ritme opojne glasbe, očara in mami občinstvo že mnoga leta. Ljubezen do glasbe in igrivo veselje skupine sta nalezljiva in vedno zagotavljata nepozabno doživetje občinstva. Pesmi, kot so Volare, Baila me, Pida me la, Bamboleo, Djobi Djoba, Ben Ben Maria in veliko drugih, so dokazano najljubše številnim poslušalcem z vsega sveta.

Dogodek boste imeli priložnost doživeti v največji slovenski dvorani Stožice v Ljubljani.

Sama dvorana ustvarja intimni občutek pravljičnega sveta, v katerem pozabimo na zunanje obveznosti, težave in pričakovanja in v katerem se čas ustavi v trenutku, ko se prične spektakel. Slavnostna velikost dvorane pa kljub intimi ponuja občutek »open air« dogodka.

Da ima glasba, ki jo izvajajo Gipsy Kings, številne pozitivne učinke na počutje, je že od nekdaj znano; sam kralj popa Michael Jackson, ki se je dolgo bojeval z boleznimi, je v zadnjih urah svojega življenja poslušal skladbe skupine Gipsy Kings.

Najcenejše vstopnice so v predprodaji na voljo že od 29 EUR naprej!

Ker je število najcenejših vstopnic omejeno, vas vabimo, da si zagotovite svojo vstopnico še danes.

Prodaja vstopnic: vsa Eventimova prodajna mesta, bencinski servisi Petrol in poslovalnice Pošte Slovenije.

Link dogodek Facebook :

https://www.facebook.com/events/1284553531576439/

Vljudno vabljeni na spektakularni dogodek latino ritmov legendarnih zvezd, ki vas bo popeljal v svet zabave.