Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

7
Apr
Gibanica x Chilli Space
23:00
7€ do polnoči, 9€ kasneje


K4 GIBANICA x CHILLI SPACE
Petek, 7/4 * 23.00 @ Klub K4

Za prvi letošnji Chlli Space smo v goste povabili vsestranskega Christiana Kleina, ki že vrsto let snuje nova orodja za oblikovanje zvoka pri podjetju Ableton. Njegov zadnji izdelek je Oscillot, vmesnik za modularno sintezo, ki ga bo predstavil tudi na delavnici pred žurom. Pred prihajajočo kompilacijo bosta Chilli Bar razmigala nova člana posadke, Vid Vai in Mint, po dolgem času pa se vrača Zergon! Kontakt z nezemljani pa bodo na Space flooru poskušali vzpostaviti Christian Kleine, novi live projekt Quasar in Dulash.

CHRISTIANA KLEINA je zaznamovalo odraščanje na otoku Lindau v kotičku Bodenskega jezera. Pri desetih je v roke prijel trobento, potem pa so sledili new wave in post-punk vplivi, ki so njegove interese v najstniških letih dvignili dalje proti housu, hip hopu in Detroitu, kar ga je pripeljalo do rezidence v domačem klubu.

Kmalu po selitvi v Berlin leta 1995, je prišlo do usodnega srečanja z DJ Thaddeusom Hermanom z berlinskega radia, s katerim sta zagnala projekt Hermann & Klein. Supaj sta izdala dva EP-ja in album Our Noise. Kleine je kasneje sodeloval še z Arovane, svoj produkcijski podpis pa je pustil na številnih remiksih, pri katerih je sodeloval z eklektično mešanico artistov, vključno z Bomb The Bass in Múm.

 

 

QUASAR tvorita Mario Marolt aka Elektrosaurus in Sandro Smarcan aka Organon, kontinuirana člana chilli space gibanja in protagonista deep elektronike. Projekt se je začel pred dvema letoma kot live jam druženje, na bandcampu pa sta izdala že tri EP-je. Tokrat se bosta prvič kot live act predstavila Chilli poslušalcem.

Dogodek je organiziran v sodelovanju z zavodom Škuc.

- – - – -

Space Floor:
Christian Kleine Live! (Berlin, NEM)
Quasar Live! (Chilli Space)
Dulash (Kvalitat, Chilli Space)

Chilli Bar:
Vid Vai (Chilli Space, Phi)
Mint (Chilli Space, Psychosomatic)
Zergon (Chilli Space, Synaptic)

- – - – -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
7€ < 00h < 9€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
K4garderoba@gmail.com