Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

19
Aug
Gal Gjurin
21:00
20€ predprodaja, 25€ na dan dogodka


Gal Gjurin bo na Grajskem dvorišču premierno predstavil novi avtorski studijski album Zemlja; 19. avgust 2016

Novi prihajajoči avtorski studijski album Gala Gjurina s preprostim imenom »Zemlja«, ki nastaja po korakih od marca 2014, je pripravljen na poletno odrsko premiero v prestolnici. Ta bo 19. avgusta 2016 ob 21. urina čarobnem dvorišču Ljubljanskega gradu. Po zvoku je album »Zemlja« zelo rokovsko orientiran, tokratni koncert pa bo zaradi zvočnih zakonitosti velike grajske ploščadi in božajoče poletne nočne romantike akustične narave. Poleg izbranih skladb z albuma »Zemlja« bo slišati tudi Gjurinove radijske in koncertne uspešnice, ki jih publika pozna z drugih njegovih avtorskih albumov, za katere je napisal tako glasbo kot besedila.

 

Foto: Jana Šnuderl

 

Kot posebna gostja bo nastopila Galova sestra Severa Gjurin. Ob edinstveni gostji Severi bo oder zasedla izvrstna spremljevalna ekipa, ki Gjurina spremlja skozi tako rekoč vse glasbene izraze, ne glede na to, kam ga kot avtorja ponesejo glasbeni tokovi.

Cena vstopnice za koncert v predprodaji je 20 EUR, na dan koncerta pa bo cena vstopnice 25 EUR. V ceni vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo. Vstopnice so v prodaji na vseh prodajnih mestih Ljubljanskega gradu, na spodnji postaji vzpenjače in na spletnih mestih www.ljubljanskigrad.si ter www.mojekarte.si