Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

13
Sep
Futurski
21:00
5€ do 22h, 7 € do polnoči


Turn your luck around on Friday the 13th with FUTURSKI

Fter: Kikelj, Zavodnik, Brodarič & partners in crime

Vraževerci, bojazljiveži in strahopetci ostanite doma! V petek 13. septembra Futurski s prijatelji preizkušajo svojo (in vašo) srečo na letnem vrtu Gala Hale.

Zasedba, ki je z delovanjem začela leta 2015, je letos junija v samozaložbi izdala drugi kratkometražni album “Emotional Tourist”, ki na domačo sceno prinaša svežino neobremenjene sintetične in melanholične spevne godbe.

“Emotional Tourist” beži pred nerešenimi preteklimi travmami. Skače od ene osebe do druge in se hrani preko njihovih čustev in izkušenj, ne da bi pustil, da se stare rane zacelijo.

 

 

Skupina je v nekaj letih obstoja dodobra zaznamovala domača in mednarodna klubska prizorišča, saj je za njo uspešna turneja po Češki in Poljski, koncert na festivalu Liverpool Sound City in nastop na festivalu MENT Ljubljana. Lansko poletje so otvorili z nastopom na glavnem odru zagrebškega festivala INmusic, zaključili pa s koncertoma v Bratislavi in na Waves Vienna.

Za after muziko skrbi družba: Kikelj, Zavodnik, Brodarič in partnerji. Pogodbeno izvajajo house, dober house in 90s smeti.

Aj čao!

Vstopnina: 5 € do 22h, 7 € do polnoči, 3 € po koncertu

Music policy: synthpop/electro/dreampop + house

*v primeru slabega vremena se prireditev začne ob 22h v dvorani

Fb dogodek >>