Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

11
Jul
Fresh Island 2017
21:00
239kn


Fresh Island festival ove godine ruši sve rekorde. Nagrađeni festival ponovno će od 11. do 13. srpnja u Hrvatsku dovesti neka od najvećih imena svjetske hip-hop i RNB scene ali i tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta.

ZBOG VELIKOG INTERESA POSLJEDNJI DAN FRESH ISLAND FESTIVALA SELI NA PLAŽU ZRĆE

Zbog velikog interesa, nastupi Sean Paula i Rae Sremmurda posljednjeg dana festivala sele se na plažu Zrće kako bi svi posjetitelji mogli uživati u nezaboravnom koncertnom iskustvu.

Big Beach Takeover spektakularno će zatvoriti šesto izdanje Fresh Island festivala. Program počinje već u 21 sat, a posjetitelji će uživati u koncertima trenutno najvećih hit maker-a na planeti. Nakon završetka Big Beach događaja, od 02h pa sve do jutarnjih sati after partyiji se nastavljaju u svim  kubovima na plaži Zrće.

Fresh Island festival na Zrće ponovno dovodi neke od najvećih imena urbane glazbe. Uz Sean Paula i Rae Sremmurda, na festivalu će nastupiti i Young Thug, French Montana, Lady Leshurr, DJ Jazzy Jeff, Westwood i brojni drugi. Fresh Island festival jedan je od najboljih europskih glazbenih festivala te će i ove godine staviti Hrvatsku na kartu nezaobilaznih svjetskih festivalskih destinacija.

Advance ulaznice za Fresh Island Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 289 kuna za trodnevnu festivalsku ulaznicu i one uključuju Big Beach događaj. Cijena samo jednodnevne ulaznice za Big Beach Takeover je 239kn, a cijena VIP Big Beach Takeover jednodnevne ulaznice je 499 kn.

www.fresh-island.org