Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

24
Aug
Frère
20:00
vstop prost


Frère je pod vplivom glasbenikov, kot so José Gonzalez, Bon Iver, Nick Drake in Ben Howard, glasbo začel ustvarjati leta 2011, od izida EP-ja Ghost leta 2014 pa je nastopil po vsej Nemčiji in številnih evropskih festivalih – med drugim si je odre delil tudi z Williamom Fitzsimmonsom, The KVB in Nino Hagen. Za prihajajoči prvenec je okoli sebe zbral pravi pravcati bend, na našem letnem vrtu pa se nam bo predstavil v solo izvedbi.

Nemški mladenič francoskega imena se drži preprostega recepta. Vokal in akustična kitara, pa gremo! A vseeno ga od množice somišljenikov loči precej pomembna lastnost – kvaliteta. Frère je s prvim EP-jem dokazal, da še kako zna spisati intenziven, melanholičen, a upanja poln komad, naš brezplačen cikel Poletje v Šiški pa bo obiskal tik pred septembrskim izidom polnopravnega prvenca.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!