Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

25
Jul
Flosfest


Klub zgornjesavinjskih študentov organizira 12. tradicionalni Flosfest, ki bo 25. in 26. julija na Ljubnem ob Savinji. Na odru letos Siddharta, Zablujena generacija, Mambo Kingsi in Fešta band.

Poleg možnosti kampiranja bo poskrbljeno tudi za pester dnevni progam.

Flosfest je največji dvodnevni festival za mlade v Zgornji Savinjski dolini, ki vsako leto v Vrbje privablja večje število ljudi, postal pa je celo sinomim za zbirališče največjih party žvadi (predstavljajo vse žurerje, željne totalnega odklopa in zabave). Poleg smetane slovenskega rocka in najuspešnejše slovenske punck skupine, ki bodo obiskovalce navduševali v soboto, so za petkov večer zagotovili dobro zabavo s skupinama, ki prisegata na plesne ritme. Kot novost letošnjega Flosfesta pa možnost kampiranja, neposredno ob prizorišču, poleg Savinje.

V organizaciji KZSŠ-ja 12. Flosfest ponuja kvalitetno glasbo, zabavo in totalen odklop. Z možnostjo kampiranja, namakanja v Savinjo in pestrim dnevnim programom se nam 25. in 26. julija na Ljubnem ob Savinji obeta nepozaben vikend. Za več informacij: www.flosfest.si