Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

22
Sep
Eros Ramazzotti
21:00


V Ljubljano zopet prihaja nedvomno največji italijanski zvezdnik, ki polni stadione po vsem svetu.

Nazadnje je Eros obiskal Slovenijo leta 2009, ko je navdušil s spektaklom, o katerem se je še zelo dolgo govorilo. Eros bo nedvomno pripravil vrhunski šov z brezčasnimi uspešnicami, ki jih vsi zelo dobro poznamo!

Sinonim za italijanske uspešnice z avtorskim podpisom je vsekakor Eros Ramazzotti. Ljudje vsepovsod po svetu prepoznajo njegov avtorski podpis, ki ne pozna jezikovnih preprek. Veliko število uspešnic, ki jih je ustvaril v treh desetletjih je slovensko občinstvo zelo dobro sprejelo. Njegov zaščitni znak so zvezdniški dueti, zadnji v vrsti je ‘Fino All’ Estasi’, ki ga je posnel z ‘Nicole Sherzinger’ – sodelovanje s pop divo je naletelo na izjemen odziv, izid albuma ‘Noi’ pa je pospremila uspešna svetovna turneja.

Njegov zvezdniški repertoar vključuje duete s Tino Turner, Andreo Bocellijem, Cher, Anastacio, Joe Cockerjem, Lucianom Pavarottijem in Rickyjem Martinom. Oder si je delil z velikani- Rodom Stewartom, Eltonom Johnom in Joe Cockerjem.

Dokaz za njegovo neverjetno priljubljenost povsod po svetu je album ‘e2′, ki ga je izdal leta 2007. Album je  postal prodajni hit in dosegel multi platinast status. Le v nekaj tednih prodaje je ‘e2′ prispel na vrhove lestvic- dobil je status najbolj prodajanega albuma v Evropi ter hkrati drugega najbolj prodajanega albuma na svetu.

Oktobra 2014 je Eros Ramazzotti izdal dvojni album ‘Terra Promessa 30th anniversary’, na katerem so dobro znane uspešnice: Adesso tu, Musica è, Se bastasse una canzone, Cose della  vita (Can’t Stop Thinking of You) – duet s Tino Turner, Un’ altra Te, Piu bella cosa…

Bilo je namreč leta 1984,  3. februarja, ko je občinstvo na festivalu v San Remu prvič slišalo legendarno pesem ‘Terra Promessa’. V kategoriji obetavnih glasbenikov je nastopil mlad moški deškega videza in prepričljivo zmagal.

Leta 1985 je Eros sodeloval na tekmovanju ‘Big’ s pesmijo ‘UnaStoria Importante’ in zmagal. Že naslednjega  leta je sodeloval na festivalu v San Remu in spet pustil velik vtis s pesmijo ‘Addesso Tu’.

Sledila je nadvse uspešna mednarodna pot zvezdnika, pevca in glasbenika, ki ga prepoznamo po značilnem glasu, karizmatičnem nastopu in avtorskem podpisu, ki združuje romantične balade in pop rock uspešnice. Nastope je imel na vseh celinah, največ svoje glasbe je širil po Evropi in Južni Ameriki. Bil je prvi italijanski glasbenik, ki mu je uspelo  razprodati slavno Radio City Music Hall v New Yorku.

Eros je  izdal 13 studijskih albumov, 3 kompilacijske albume, 3 live albume in 40 singlov, albume pa je posnel tudi za španski in latinsko ameriški trg, kjer je prav tako dobil status megazvezdnika.

Italijanski zvezdnik Ramazzotti, mojster brezčasnih uspešnic, ki so nam zlezle pod kožo, se vrača v Ljubljano! Odrska karizma, vedno večji šarm in znane melodije so garancija za nepozaben šov!

Zagotovite si vstopnice v ekskluzivni prodaji samo na www.eventim.si

Začetek ekskluzivne prodaje na www. eventim.si

12. december 2014 ob 10. uri

Konec ekskluzivne prodaje na www.eventim.si

17. december 2014  do polnoči.

Na voljo tudi Fan pit vstopnice v parterju!

Od 18. decembra dalje vstopnice na vseh prodajnih mestih sistema Eventim.