Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

17
Jan
Elvis Presley’s 83rd Birthday Party
20:00
25€


Koncert ob 83. rojstnem dnevu kralja Rock’n'Rolla
Elvis Presley’s 83rd Birthday Party

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - -
Vstopnice: EVENTIM ➡ https://goo.gl/6DHHQR
Prodajna mesta Eventim: Petrol, Pošta, Omv, BigBang, Kompas…
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Originalni band legendarnega Elvisa na odru Cvetličarne • Vrnite se v zlate čase rock’n'rolla z največjimi uspešnicami Elvisa Presleya • 17. januar 2018 – Cvetličarna Ljubljana

17. januarja 2018 v Cvetličarno prihajajo skupine Sam’s Fever, The Imperials, Dennis Jale in TCB band – The Original Band of Elvis Presley z Elvisovimi glasbeniki kot so James Burton, Glen D. Hardin in Ronnie Tutt, ki so Elvisa spremljali od leta 1969 pa vse do njegove smrti v letu 1977. Prisluhnili bomo najznamenitejšim Elvisovim uspešnicam kot so: Love Me Tender, Suspicious Minds, In The Ghetto, Always on My Mind, Are You Lonesome Tonight, It’s Now or Never, Heartbreak Hotel, Blue Suede Shoes, I Can’t Stop Loving You in mnogim drugim.

 

 

Slovenska skupina Sam’s Fever si je leta 2015 z zmago na tekmovanju na European Elvis Festivalu v Bad Nauheimu (Nemčija) prislužila naziv najboljšega cover banda Elvisa Presleya v Evropi. Bogato dediščino rock & rolla nadaljuje predvsem skozi svoje lastne izvirne interpretacije, v navdih pa jim je Elvisovo ustvarjanje po letu 1968, ko je koncertiral z orkestrom. Dennis Jale, eden najboljših avstrijskih rock performerjev je uspešno stopil v čevlje legendarnega kralja rock’n'rolla in skupaj s člani TCB band – The Original Band of Elvis Presley na odru pričaral doživetje zlatih časov rock’n'rolla in največjih hitov Elvisa Presleya. Elvis je gojil tudi veliko ljubezen do gospel glasbe, na odru Cvetličarne pa bodo nastopili tudi gospel pevci The Imperials, ki so Kralja spremljali med leti 1969 in 1972 ter z njim posneli tudi nagrajeni gospel album “How Great Thou Art”.
Dan pred koncertom, 16. januarja, bo v Kavarni Hotela Union organizirana tudi posebna predkoncertna zabava, kjer se boste lahko podružili s člani TCB banda, nastopil pa bo tudi priznani madžarski impersonator Elvisa Peter Andorai in The Graceband. POZOR: Na voljo je omejeno število “Meet & Greet” vstopnic!

Na voljo so 3 tipi vstopnic:
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - -
1. Redna vstopnica za koncert 17.1.2018, Cvetličarna Ljubljana;

2. Meet&Greet vstopnica 16.1.2018, Hotel Union, Ljubljana;

3. Paketna vstopnica velja za:
- meet&greet 16.1.2018, Kavarna Hotela Union
- za koncert 17.1.2018, Cvetličarna
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Nepozabni Elvis Presley je s svojim glasbenim stilom, nastopanjem in glasom zaznamoval svet glasbe vse do danes. Z izjemnostjo in drugačnostjo se je prebil v sam vrh glasbene scene in postal glasbena ikona, ki je zaznamovala čas 20. stoletja ter eden najbolje prodajanih glasbenikov v zgodovini.

Pripravite se na največje uspešnice kralja rock’n'rolla – 17. januarja v Cvetličarni!

Se vidimo!