Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

1
Apr
Dub Club: Brain Holidays & Underground Pulse
21:00
5€ z rezervacijo, 7€ na dan dogodka


DUB CLUB: BRAIN HOLIDAYS (Hrvaška) & UNDERGROUND PULSE
Warm up: Selektor Ohoroho
Afterparty: W.G., YooRonYaa, Theejay, Wubsonik

Prvi Dub Club v letošnjem letu gosti zagrebški reggae bend, ki že 17 let skrbi za dobre vibracije širom regije. Za seboj imajo dva albuma „Stereo Roots“ in „Save Peace Babylon Delete“, tretji, „System Error“ pa je bil izdan na prvi pomladni dan.

Teme, ki jih Brain Holidays obravnavajo, variirajo vse od ljubezeni do aktualnih ekonomskih težav, rdeča nit pa ostaja pozitiven odnos do življenja. Pozitivne vibracije, glavno sporočilo reggae glasbe, so tudi močno prisotne pri tem odličnem bendu, ki v dobrih in slabih časih širi vedrino in dobrovoljno odpira roke ljudem okoli sebe. Toplina karibskih ritmov Jamajke se močno čuti na njihovih koncertih, kjer čarovnija devetčlanskega kolektiva pride še najbolj do izraza.

Vabljeni torej na pomladansko edicijo Dub Cluba, ki bo uvod v aprilsko koncertno dub/reggae dogajanje, 14.4. se na odru Gala hale predstavijo francoski electro-dubberji Ashkabad, 20.4. pa domači Raggalution z novo ploščo.

 

 

Da pa se noč slučajno ne bo prehitro končala, bo za dostojno žurko poskrbela ekipca Underground Pulse. W.G iz Vibe departmenta bo z jungle ritmom nadaljeval vibe supine Brain Holidays, nato nadaljujejo YooRonYaa s svojim funky ritmom in malo trša stalna zajebanta Theejay ter Wubsonik.

Vstopnina: 5 € z rezervacijo, 7 € na dan koncerta. Po koncertu vstop prost za udeležence koncerta, ostali 3 €

FB event Brain Holidays
FB event Underground Pulse