Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

29
Nov
Drop it!!
22:00
5€


Official Movember Game After Party

JK SOUL – ft. DJ DEY * WYLIE DUX * LESS THAN THREE

Žur za ljubitelje drum & bass, dubstep, trap, glitch hop in hip hop beatov, ki bo hkrati služil kot afterparty dobrodelne hokejske tekme THE MOVEMBER GAME, v kateri se bosta dobrodelno spopadli ekipi HK Playboy Slavija in HDD Jesenice. Več info na www.movember.hkslavija.si

JK SOUL – mojster funky, jazzy, bluesy, hip hop, dubstep, house in d&b beatov, ki je kot sodelavec tandema Tomy or Zox že pred desetletjem vknjižil UK Top 40 hit, kot član 5. Elementa preskrečal celo Slovenijo, z Gramatikom sta ogrevala ameriško turo Pretty Lights, s svojimi izdajami je redno prisoten v Top 10 Beatportove chill out lestvice (leta 2011 je bil nominiran za Beatport Award), za Emkeja je sproduciral album Znajdi se, že nekaj let pa vodi založbo Fat Sound. V Cirkusu bo predstavil tudi glasbo z novega albuma ‘When There Is No Sun’, ki bo umeščena v njegov bass / ghetto funk / glitch funk / brakes DJ set.

Za ogrevanje in zaključevanje bosta poskrbela rezidenta Wylie Dux in Less Than Three, na Igrišču pa bo hip hop frekvence krotil DJ Dey.

NAGRADNE IGRE

Aktivirali se boste lahko preko spektra nagradnih iger, ki jih omogočata partnerja serije Drop It!! Sailor Jerry in Ziggi Rolling Papers.

 

INFORMACIJE: info@cirkusklub.si

VIP & REZERVACIJE MIZ: rezervacije@cirkusklub.si // +386 (0)41 777 747