Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

20
Sep
DrogArt 20
23:00
7€


DrogArt 20
20/9 * 23.00 @ Klub K4, LJ

Po 20 letih informiranja, ozaveščanja in drugega garanja na partijih si tudi DrogArtovci zaslužijo eno veliko jubilejno rajanje!

Res je, Združenje DrogArt je z nami na sceni že 20 let. Z različnimi programi in projekti, predvsem na področju zmanjševanja škode zaradi uporabe drog in alkohola, so vedno tam, kjer jih mladi potrebujejo, pa naj bo to s svetovanjem, testiranjem ali prvo pomočjo. Dve desetletji obstoja bodo praznovali v kleti, v Baru v ekstravagantni in eklektični maniri, v bazenu pa z nepopustljivo nemško disciplino.

 

 

- – - – -

Bazen:
Dojaja (Kvalitat)
Schrauff (Elements)
Nitz (Synaptic)

Bar:
Woo-D (GOR)
Dulash (Kvalitat)
Disco Durum (Kvalitat)
House Wife (DrogArt)

- – - – -

Več o …

DrogArt je neprofitna nevladna organizacija s statusom humanitarne in prostovoljske organizacije, ima pa tudi status socialnega podjetja. V DrogArtu izvajamo terenske aktivnosti, svetovanja in informiranja na področju zmanjševanja škode zaradi drog in alkohola, z lastno socialnomarketinško agencijo pa snujemo tudi komunikacijske zgodbe s področij človekovih pravic, zdravja, varnosti in socialnega varstva. V info točkah v Ljubljani, Mariboru in Kopru lahko uporabniki testirajo droge, naši vrstniški terenski delavci pa so prisotni na vseh večjih nočnih dogodkih, kjer udeležencem delijo različne preventivne materiale. DrogArtovci smo ponosni, da smo že 20 let pomemben del ljubljanskega (in zdaj tudi mariborskega) nočnega življenja!

- – - – -

Klub K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE: 7€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com