Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

4
Dec
Dragana Mirković
21:00
12,90€


Pripravite se za veliki žur z Dragano Mirković, ki bo v začetki decembra na Gospodarskem razstavišču. Ob njej bodo nastopili še Milan Stanković , Jano in Robert Bijelić..

VELIKI DECEMBRSKI ŽUR
DRAGANA MIRKOVIĆ
MILAN STANKOVIĆ
ROBERT BIJELIĆ
JANA

Dragana Mirković je popularna srbska pop-folk pevka in že dvajset v samem vrhu glasbene scene. Velikokrat nagrajena pevka se lahko pohvali z več kot 40-mi odličji v različnih kategorijah. Za dosežke v svoji karieri se lahko zahvali svojemu izjemnemu glasu, talentu, dobrim skladbam, profesionalnemu odnosu in ljubezni do glasbe in občinstva. Je avtorica mnogih hitov, ki so še vedno aktualni, znana pa je tudi po naprednih in posebnih videospotih.

Izhaja iz glasbene družine, zato je že v mladih letih izkazovala svoje zanimanje za glasbo, udeleževala se je raznih šolskih prireditev in tekmovanj, bila pa je tudi najmlajša solistka KUD Kasidol. Kmalu je pritegnila pozornost najmočnejše založbe v takratni Jugoslaviji, Dikos, ki so prosili, če lahko ta čudežna deklica posname ploščo, vendar ji starši tega takrat niso dovolili, dokler ni dokončala osnovne šole. Čeprav je Mirjana vedno sanjala o tem, da bi postala turistična vodička, je leta 1984, ko je bila stara 15 let le posnela prvi album ‘Imam dečka nemirnog’, ki je bil razprodan v 160.000 izvodih.

Leta 1986 se je pridružila skupini Južni vetar, s katero je posnela 5 albumov, ko pa je skupino zapustila se je odpravila na svojo prvo turnejo, na kateri je v 50-ih dneh obiskala 50 mest in se med drugim predstavila tudi 50.000-glavi bolgarski publiki v Sofiji na stadionu Vasil Levski. Leta 1994 je posnela film ‘Slatko od snova’ ter nadaljevala s kariero v velikem slogu, vse do leta 2000, ko se je odločila za družino.

Poročila se je z avstrijskim poslovnežem Tonijem Bijeličem, preselila na Dunaj in rodila sina Marka ter hčerko Manuelo. H glasbi se je vrnila leta 2004.

V svoji dolgoletni karieri je posnela kar 19 albumov. Izpeljala je že 9 velikih solističnih turnej po državah bivše Jugoslavije, redno pa nastopa tudi po Evropi. Je avtorica velikih hitov ‘Umire majko’, ‘Mili mili’, ‘Luče moje’, ‘Sama’ in mnogi drugi.

Uspešna je tudi v poslovnem svetu, saj je ponosna lastnica televizije DM SAT.

Milan Stanković je popularni srbski pop pevec, ki je svojo kariero začel na televizijskem resničnostnem šovu Zvezde Granda, kjer je postal ljubljenec občinstva. Leta 2009 je izdal svoj prvi solo album z naslovom ‘Solo’. Leta 2010 zastopal Srbijo na Evroviziji v Oslu in zasedel odlično 13. mesto. Milan pravi, da vse to počne za svoje oboževalce.” Rad jih imam in dajejo mi moč”, pravi popularni srbski pevec.

Predprodaja/prodaja vstopnic

https://www.facebook.com/karte24/?ref=ts&fref=ts