Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

30
May
Domorodni četrtki
22:00
0€


Predstavitev nove plošče Can of Bees

Ne bojte se, stroga trojka iz Bruslja (še) ne pride. Bosta pa na domorodni četrtek Gala Halo zasedli dve odlični garažni trojki. Koroški Can of Bees predstavljajo svoj istoimenski prvenec, ki bo predstavil slovenski odgovor na ameriške “nabiralce” grammyjev The Black Keys, kot predskupina vas bodo ogrevali odlični Dandelion Children. Trojka na kvadrat, brez varčevanja, brez vstopnine.
Pred in po koncertu: DJ Monday 

Vstop prost!

FB EVENT

Promocija albuma Can of Bees + Dandelion Children

Can of Bees:
Garažni blues rock je umestitev, ki najbolje opiše trio Can of Bees. Zmaga na Šou rocku ter še bolj na mednarodnem festivalu Omladina v srbski Subotici- kjer je bilo prijavljenih skoraj 200 izvajalcev iz osmih držav- jih je trdno zasidrala med najbolj obetavne zasedbe na območju bivše Jugoslavije ter tudi širše. Po odličnih singlih “Love” ter “Never ever” smo samo dneve oddaljeni od debitantske dolgometražne plošče “Can of Bees”, katere skladbe bo skupina premierno predstavila v Ljubljani. Jan Lužnik na kitari, Jure Gobec na basu in back vokalih ter Davor Detečnik na bobnih.

Predskupina- Dandelion Children:

Ljubljansko trojko iz Novih Jarš odlikujejo pogosto nenavadni aranžmaji skladb in žanrska raznolikost. Na odru prihaja do menjavanja basa in kitare med Anžetom in Juretom, tretja članica Katja “upravlja” z bobni. Lani so preko izbora Slovenskega tedna glasbe dobili izkušnjo nastopa na največjem regionalnem festivalu Exit. V žepu imajo tudi zmago na Šourocku ter Rock izzivu.