Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

18
Jul
Domorodni četrtki
21:00
0€


Na krilih letos izdanega prvenca „No Time“ (KAPA Records), ki ga boste lahko ob tej priložnosti tudi nabavili, v Ljubljani delujoči trojec Ewok v polnem tempu že pripravlja nadaljnja glasbena popotovanja.

DOMORODNI ČETRTKI: EWOK

Fantje veljajo za močno koncertno atrakcijo, kjer njihova fuzija elektra in rocka, obdana z mističnim vokalom, pride najbolj do izraza. Ewok sestavlja trojica izkušenih glasbenikov; Miha Šajina igra klaviature pri Moveknowledgement, Milan Jerkič je bil prvo grlo nekdaj odličnega ljubljanskega fusion benda IntimN FrizurN, Luka Kuhar pa igra v legendarni zasedbi Na lepem prijazni.

POSLUŠALNICA 69: Dj D-Ez

DJ D-EZ rola muzike z gramofonov že dobrih deset let. Poznamo ga po sodelovanjih z različnimi slovenskimi hip-hop mc-ji kot so Valterap, Brodii in Samo Boris. S slednjim je pod okriljem Klubskega maratona Radia Študent leta 2003 zaokrožil po domačem klubovju. V Poslušalnici 69 bo s pestro izbranimi vinilkami razgrnil svoj glasbeni spekter, ki sega iz pretežno hip-hopa, brejkov, drum’n bassa, chill outa, funka vse do rock n’ rolla in jazza.