Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

6
Mar
Dobrodelni koncert za prostovoljne gasilce


Podprite prostovoljne gasilce in pridite v četrtek, 6. marca ob 20:30 na veliki dobrodelni koncert v ljubljanski Kino Šiška!

Nastopajoči: NIET, ZAKLONIŠČE PREPEVA, HAMO&TRIBUTE2LOVE in posebni gost Marko Hatlak s skupino Kapobanda

Ob nedavnem pustošenju ledene ujme se je marsikomu zdelo samoumevno, da so od nekod prihrumela rdeča vozila in z njimi neustrašni možje v uniformah, ki so tvegali lastna življenja, da bi nam pomagali. Ljudje se v najtežjih razmerah vselej obrnemo na gasilce, zato je čas, da se jim z drobno pozornostjo oddolžimo za nesebično pomoč pri odstranjevanju posledic žleda, leda in poplav. Družba Dnevnik je v ta namen pripravila dobrodelno akcijo »Dnevnikov agregat«, s katero zbirajo denar za nakup agregatov in druge nujno potrebne opreme, ki jo bodo podarili prostovoljnim gasilskim društvom iz Notranjske, Obalno-kraške in Severnoprimorske regije.

Vrhunec dobrodelne akcije bo v četrtek, 6. marca, ob 20:30 z velikim koncertom v Centru urbane kulture – Kino Šiška v Ljubljani, kjer bodo nastopile glasbene skupine Niet, Zaklonišče prepeva in Hamo&Tribute2Love ter posebni gost Marko Hatlak s skupino Kapobanda.

Dobrodelna akcija poteka vse do 13. marca 2014, sredstva pa se zbirajo prek SMS donacij z geslom GASILEC ali GASILEC5 na številko 1919 ter z nakazilom na bančni račun Gasilske zveze Slovenije SI56 0510 0801 0163 361, ABANSI2X, sklic 00 76057, “donacija gasilci”.

Pridite 6. marca v CUK Kino Šiška in izkažite podporo požrtvovalnim prostovoljnim gasilcem, ki so v preteklih tednih trdo garali in dokazali, da imajo izjemno veliko srce.