Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

19
Jul
DJ MAG beach festival
15:00
35€, VIP 60€


Nakon izvrsne suradnje na Hideout i Fresh Island festivalu, Papaya i Aquarius ponovno udružuju snage kako bi stvorili još jedan izniman festival, ovoga puta u suradnji s najvećim glazbenim magazinom današnjice – DJ Magazine.

Festival će se održati u dva najveća i najekluzivnija kluba Zrća od kojih će svaki predstaviti drugačiju glazbu urbanoj sceni. Papaya klub ugostit će neka od najvećih imena trance i progressive glazbe kao što su Markus Schulz, Andew Rayel, Orjan Nilsen i Omnia, dok će Aquarius klub učiniti isto s izvođačima house muzike ugostivši Michael Woodsa,  MakJ-a, Ummet Ozcana te Krydera.

Plaža Zrće na kojoj se festival održava postala je jedna od najtraženijih destinacija Europe, a proslavila se svojim dugotrajnim tulumima, vrhunskom atmosferom i osvježavajućim koktelima te posebno mnogobrojnim festivalima koji uključuju nastupe najpoznatijih DJ imena današnjice. DJ MAG Beach festival zasigurno će biti iskustvo kojeg ćete se rado prisjećati!

DJ Magazine, poznatiji kao DJ MAG, tijekom posljednjeg je desetljeća postao najpoznatiji magazin elektronske glazbe, s posebnim naglaskom na njihovu listu Top 100 DJ-a i Top 100 klubova svijeta. Te su top liste postala glava referentna točka svih svjetski poznatih DJ-a i klubova te na neki način služe kao službeni pokazatelj svjetskog uspjeha u odnosu na druge u svijetu. Upravo zbog toga s ponosom prestavljamo kako je Papaya klub zauzeo visoko 23. mjesto na DJ MAG-ovoj listi Top 100 klubova svijeta.

INFO:

www.djmag.com

www.aquariuszrce.hr

www.papaya.com.hr