Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

10
Feb
Disco Carneval
22:00
10€


JAMirko’s Original DISCOmutante KARNEVAL 2018
Pustna sobota, 10.2.2018 // 22:00 // Cvetličarna

Vstopnice po le 10eur v predprodaji na vseh mestih Eventim in Petrol

**************************************************************

Nadaljevanje zloglasnih zabav za skrite karakterje in razcepljene osebnosti bodo znova zaznamovali osvobajajoči mutirani izgledi, kakovostni disco beati in pustni outfiti vsakega člana karnevala!

Tema karnevalskega vzdušja: “Disco hits vs. New disco beats!”

Na svoj račun bodo prišli vsi ljubitelji disco klasik iz 70ih in 80ih let, prav tako pa tudi ostali, ki si želijo sodobne preobrazbe plesnega disco zvoka. Brez skrbi, JAMirko oktet obljublja, da ne bodo pozabili originalnih disco klasik, ki pa jim bodo dodali evolucijsko dimenzijo, zamutirali jih bodo in mešali s sodobnimi različicami disco klubskega zvoka. V celotnem večeru si glasbeni mutanti želijo predstaviti spremenjene ritme, v katerih pa bo vedno mogoče prepoznati nekaj poznanega in plesnega.

Karneval pa ne bi bil pravi karneval, če ne bi pripravili tudi parade presenečenja in posebnega akta, ki bo posebej nagradil tiste, ki si bodo ob svojem mutiranju zares dali duška!
**************************************************************
Za gramofoni:
JAMirko
Nati Katchi & Shu Shu

Mic:
Dammaris

Trobila:
Bass Brass Band

Visuals:
VJ Rasta

DISCOmutante tako nadaljuje obujeno tradicijo spreminjajočih se disco beatov, kjer vsem poznani hiti disco ere dobijo nov, svež prizvok, zgolj in samo s pomočjo iznajdljivih Disc Jockeyev in njihove glasbene tehnologije. Znova bomo priča postopnemu mutiranju klasičnih disco beatov in hitov, ki bodo do konca večera nadeli svojo futuristično preobleko modernejših elektronskih ritmov.