Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

18
Jun
Denis & Denis
21:00
17€ preprodaja, 20€ na dan dogodka


Denis & Denis, kultna hrvaška synth-pop skupina iz 80-ih se vrača v Kino Šiška z originalno pevko Marino Perazić na čelu!

Denis & Denis so bili v bivši Jugoslaviji ena najbolj popularnih zasedb, ki je pogosto krasila naslovnice glasbenih revij in časopisov, njihovi hiti, kot so ‘Program tvog kompjutera’, ‘Ja sam lažljiva’, ‘Soba 23′ in ‘Voli me još ovu noč’, pa so redno odmevali po radijskih valovih in dokazali, da lahko tudi Jugoslavija sledi aktualnim glasbenim trendom in produkciji.

Zgodba Denis & Denis se je pričela leta 1982, ko sta združila moči kreativni vodja zasedbe Davor Tolja in pevka Marina Perazić. Kaj kmalu je duet požel veliko zanimanja tako s strani medijev, kot občinstva širom Jugoslavije. Leta 1983 izide single ‘Program tvog kompjutera’, ki še danes velja za zaščitni znak skupine in himno 80-ih let prejšnjega stoletja. Leto kasneje sledi polnokrvni prvenec ‘Čuvaj se’, ki dodobra zasidra položaj Denis & Denis na jugoslovanski glasbeni sceni. Denis & Denis leta 1985 z Marino Perazić posname še album ‘Ja sam lažljiva’, leta 1986 pa Marina zapusti skupino, ki brez nje leta 1988 posname še album ‘Budi tu’. Še istega leta pa skupina prekine z delovanjem vse do leta 2013, ko z novo pevko Ruby Montanari Knez izda album ‘Restart’ in s tem obudi zgodbo Denis & Denis.

Denis & Denis so sedaj ponovno združili moči z originalno pevko iz njihovega najbolj plodovitega obdobja Marino Perazić in v Kinu Šiška obljubljajo nepozaben večer, poln nostalgije
in pozitivnih vibracij!

VSTOPNICE //
prodajana mesta EVENTIM.SI in Dallas Music Shop (Mirje 12, Ljubljana)

VEČ INFORMACIJ //
Kino Šiška // www.kinosiska.si

Mars Music // http://dallasmusica.com/