Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

23
Mar
DeeJayTime Back in Time ft. Colonia
23:00
10€ predprodaja


DeeJayTime BACK IN TIME ft. COLONIA
Sobota, 23. marec 2019 * 23.00 @ Cvetličarna, LJ

Prva pomladanska sobota prinaša specialko za ljubitelje plesne muzike s preloma tisočletja. V produkciji agencije Collegium Mondial Travel in Radia Salomon bosta Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ združila moči v še enem žuru iz serije DeeJay Time Back In Time. Skupaj se bomo spomnili junakov Power Mixov in Belih albumov ter neštetih noči preplesanih v kultnih diskotekah, od Titanica in Eldorada do Lipe in Inboxa, z vsemi open airi in božičnimi desanti na halo Tivoli vred.

Kot je v navadi pa bosta Dean in Silvano tudi tokratno druženje zabelila s koncertom ikonične skupine, ki je pustla pečat na plesiščih v širši regiji. Ljubezen med DeeJay Timom in vinkovško skupino Colonia traja že več kot dvajset let. Trojček so leta 1998, še kot Colonia Project, z megahitom Sve oko mene je grijeh, kot dodatek predstavili na drugem Belem album in trio je bil eden redkih produktov hrvaške dance scene, ki je bil ves ta čas redno prisoten v programih ekipe DeeJay Time.

 

 

Colonia je do lani nanizala trinajst albumov (več jih je izšlo tudi izven ex-YU regije) ter kar štiri zbirke hitov, med katerimi velja omeniti vsaj Za tvoje snene oči, U ritmu ljubavi, Lady Blue, Budi mi zbogom, Oduzimaš mi dah, C’est la vie, Najbolje od svega, Plamen od ljubavi, Tako sexy in Do kraja. Večini le-teh boste lahko v živo prisluhnili 23. marca na zabavi DeeJay Time Back In Time v Cvetličarni.

- – - – -

DEE JAY TIME “BACK IN TIME”
Dean On The Mike & Dr. Silvano DJ
pecial guest: COLONIA

VSTOPNICE:
Omejeno število vstopnic po 10 eur v predprodaji v mreži Eventim & Petrol

rezervacije miz:
info@tantum.si

Vstop dovoljen le z osebnim dokumentom (18+)