Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

30
Oct
DeeJay Time 90’s 00’s Back in Time: Scooter
21:00
od 29€


STOŽICE BODO GOSTILE NAJVEČJI 90/00s SPEKTAKEL V TEM DELU EVROPE

30/10 * 21.00 @ Arena Stožice, Ljubljana

DJT 90’s 00’s BACK IN TIME

SCOOTER Live – prvič v Sloveniji!

»Attention! The band SCOOTER is not a DJ with two dancers.

This is a real Rock ́n ́Roll-band that plays Techno music!«

ORIGINALNA EKIPA DEEJAY TIME

Dean On The Mike * Dr. Silvano DJ * DJ Andy * DJ Jure

JAN PLESTENJAK * MIRAN RUDAN

COLONIA * ANJA RUPEL * KINGSTON * KARMA

DADI DAZ * FLIRRT * MAMBO KINGS * 4FUN …

 


V času ko se svetovna pop, modna, oblikovalska in filmska industrija množično vračajo v 90. leta in ko so številni glasbeni iz tistega časa zaposleni kot še nikoli v svojih karierah, je 90/00s retromanija končno dosegla tudi Slovenijo! Spet se združujejo skupine, ki so polnile največje dvorane, prekaljeni žurerji so veseli, ker lahko podoživijo nepozabne zabave z najstniškimi idoli, današnja mladina pa enako navdušeno odkriva muziko, plesne korake, modo in vajb, ki so zaznamovali sceno v devetdesetih in na preloma tisočletja. In kdo bi se lahko temu fenomenu poklonil bolje kot legendarna ekipa DeeJay Time?

Če ste vsaj enkrat doživeli Božični DeeJay Time ali kakšno drugo masovko slovenskih kraljev plesne in pop scene, veste kaj vas čaka. Če tega še niste doživeli – pa morate nujno letos! Največja dvorana v Sloveniji – Arena Stožice bo 30. oktobra gostila največji 90/00′s glasbeni spektakel v tem delu Evrope, pravi praznik pop kulture 90. in 00 let!

Po nizu odlično obiskanih klubskih, open air in dvoranskih zabav s Power Mix hiti s preloma tisočletja, se Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ z originalno ekipo DeeJay Time – za gramofone se vračata tudi DJ Jure in DJ Andy! – za eno nepozabno noč selita v Stožice!

Z njimi bodo na željo številnih navijačev PO VEČ KOT 25 LETIH ČAKANJA V SLOVENIJI KONČNO NASTOPILI tudi nemški velikani – SCOOTER – kot live bend in v polni odrski produkciji, s katero tresejo velike svetovne arene in štadione! Karizmatični frontman HP Baxxter in ekipa so prodali preko 30 milijonov albumov in singlov, prejeli čez 80 platinastih in zlatih plošč, nanizali 23 top 10 hitov (v tej kategoriji najuspešnejši nemški bend vseh časov), v anale pa so se vpisali s klasikami, kot so Hyper Hyper, How Much Is The Fish, Maria, Friends, Fire, Move Your Ass, I’m Raving, Fuck The Millenium, Nessaja, Call Me Manana … In kot pravijo sami: »The band SCOOTER is not a DJ with two dancers. This is a real Rock ́n ́Roll-band that plays Techno music!«

 


V Stožicah pa bo nastopil tudi cel KUP GLASBENIH LEGEND, ki so z ekipo DJT snemale Bele albume, razprodajale Tivoli, kraljevale na radiih, postavljale rekorde v prodaji plošč in nasploh zaznamovale glasbeno podobo 90. in 00. let. Številne med njimi se bodo reativirale le za to noč in nastopile z ekskluzivnimi programi. Peli bodo JAN PLESTENJAK, MIRAN RUDAN, KARMA, ANJA RUPEL, 4FUN, FLIRRT, KINGSTON, COLONIA, MAMBO KINGS, DADI DAZ in še mnoga presenečenja!

program / repertoire
90s & 00s ONLY

VSTOPNICE lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventim SI, bencinskih servisih Petrol Slovenija ter poslovalnicah Pošte Slovenije.