Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

20
Sep
Daphni x Sezam
21:00
8€ predprodaja, 10€ na dan dogodka, 6,4€ d-š-u


Kino Šiška in ekipa Sezam sklicujeta plesni allnighter. V glavni vlogi bo nastopil producent Dan Snaith, ki nas je v preteklosti navdušil kot Caribou in Manitoba, prvič pa nas bo obiskal v svoji DJ inkarnaciji Daphni. V njej je razplesal obiskovalce najbolj znamenitih klubov in festivalov po celem svetu, njegov večurni set pa bodo uvedli in odvedli YGT, Dacho in Levanael. Uvod v jesen, kot se šika!

Caribou, Manitoba, DaphniDana Snaitha poznamo pod marsikaterim nadimkom, vsem pa je skupen izjemen čut za razmigavanje plesišč z najbolj napredno elektronsko godbo dandanes. Kot Daphni je zaslovel po raznolikih, neutrudnih DJ setih v nekaterih najbolj legendarnih klubih po celem svetu, kot so londonski Fabric, Berghainov Panorama Bar, amsterdamski De School in manchestrski Warehouse Project, dodeljeni sta mu bili mesti v prestižni serialki fabriclive in Boiler Roomu, njegove komade pa si na višku noči izposojajo tudi največji svetovni didžeji.

“Vsak Daphnijev komad poseduje prirojeno veselje, s tako propulzivnimi ritmi, da vas bo oblil pot. Vse se zlije v ekstatičen, a nevsiljiv alkimistični zvarek – zabavno, nepretenciozno in pozitivno plesno glasbo, ki ni ne preveč vpadljiva, ne preveč dolgočasna,” je Daphnijev značilen zvok ob lanskoletnem izidu nove plošče Joli Mai opisal Pitchfork. Kdor je imel priložnost ujeti Snaithove pretekle obiske Ljubljane kot Caribou oz. Manitoba, ve, da je opis vsekakor na mestu, zaradi njegove prezaposlenosti – mimogrede, mojster je nekje vmes za šalo doktoriral iz matematike s temo disertacije, ki je niti približno ne razumemo – pa so Daphnijevi DJ nastopi prava redkost in vedno nekaj posebnega. Naj se jesen začne na plesišču!

Organizacija: Kino Šiška.