Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

13
Sep
Damir Avdić
21:00
5€


Umetnik besede. Ostre kot britev, neposredne kot strel v glavo, iskrene kot srce.

Brez kompromisov in iluziji zmede razjarjene punkerje in zakajene hiphoperje, odlepi zamišljenega intelektualca od šanka in zapre gobec tudi najbolj neobuzdanemu gobezdaču. Njegova beseda je žilava, napeta, drzna. Resnica boli in Diplomatz alias Damir Avdić jo razgali ognjevito, surovo in neizprosno. Pove jo s psihotičnim, vampirskim pogledom, zareže pa z grobim, močnim kitarskim rifom, ki prej pripada hardkorovski šoli kot pa kantavtorskemu klubu.

Vstopnina: 5€

Damir Avdić alias Bosanski Psiho je vse v eni osebi – pevec, pesnik, kitarist, bend, kantavtor oziroma anti-kantavor, igralec, pisec, mislec. Vse počne iz srca. S trezno glavo. Zmeraj udari naravnost v jedro problema. Stopi marsikomu na stari žulj. Do obisti razkrinka banalnost surove vsakdanjosti.

Po letošnjem izvrstnem albumu “Mein Kapital” in čisto svežem romanu “Tiket za revoluciju” bo Damir Avdić aka Bosanski Psiho ponovno nastopil v Ljubljani, tokrat prvič na Letnem vrtu Gala Hale, kjer bodo gromele neizprosne besede in švigali najostrejši kitarski rifi. Vabljeni.