Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

15
Dec
D Kokks
22:00
5€


Družinski rock band D KOKKs je zagotovo eden najbolj produktivnih in energičnih skupin pri nas. S svojo avtorsko glasbo, udarnimi besedili in karizmatičnimi nastopi nas zagotovo ne pustijo ravnodušne. Njihova glasbena pestrost nas popelje vse od baladno – ritmičnih pa do trših ritmov; tuja jim nista niti punk in metal, čeprav kot poudarjajo sami – ostajajo zvesti rock glasbi. Od rojstva banda D KOKKs, v obdobju dveh let (2014 – 2016), so ustvarili 30 avtorskih skladb, ki so jih več kot uspešno predstavljali po slovenskih klubskih odrih, festivalih in lastnih koncertnih prireditvah.

D KOKKs sestavlja miks generacij (od 24 pa do 61 let), ki jih povezujejo družinske – prijateljske vezi, strast do ustvarjanja glasbe in nastopanja – a jih hkrati razlikujejo prav te generacijske razlike – kar dela band še bolj poseben. Frontman in pisec besedil Anže Gallus Petelin, na kitari Urban Petelin, po bobnih udarja oče obeh Milan Petelin in Ivan Klun na basu. Vsak s svojo zgodbo, vsak s svojo energijo in karizmo pripomore, da so se v tako kratkem času postavili ob bok velikim slovenskim rock skupinam.

Glasbeni prvenec družinskega banda D KOKKs, ki je luč vesolja ugledal 28.10. 2016 – nas popelje v svet prvinsko – strastnega in energičnega rock zvoka. Surovost in nežna izpiljenost, groba razuzdanost in prefinjenost v enem. Preprosto in hkrati kompleksno – vse to je “PRVA” – vse to so D KOKKs!

“PRVA” je zbirka 10-tih skladb, ki so se rodile in bile posnete v različnih obdobjih od 2014 – 2016. Na zgoščenki je razpon od hard rocka »OGENJ« do balade »NE JOKAJ«!

Promocija novega albuma bo premierno v ORTO BARU!

CIRKUS: https://www.youtube.com/watch?v=pbXPB-De60o

KRALJICA: https://www.youtube.com/watch?v=Fu6dFF096zs

BITJE IZ VESOLJA: https://www.youtube.com/watch?v=fiXFfsrER0o