Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

22
Mar
Crazy Cirkus
22:00
8€, 18€ VIP


CRAZY CIRKUS x AVADOX
22/3 * 22.00 @ Cirkus klub, LJ

Program: Festival Anthems & Party Hits

(SI)

Legendarna cirkuška rezidenca, ki streže z mešanico plesnih petard za velike klube in festivalske arene od Ultre do Tomorrowlanda, bo tokat gostil kar dva mojstra, ki razgibavata vodilne svetovne festivale in založbe.

AVADOX si je v četrt stoletja dolgi karieri odre že delil z mojstri, kot so Hardwell, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Zedd, Steve Aoki, Afrojack, Jonas Blue, Fedde Le Grand, Vinai, Galantis, Mike Perry, Tinie Tempah, Netsky in Headhunterz. Ob rednem nastopanju po Evropi in preskakovanju oceanov se bo v Cirkus vrnil po še eni azijski turneji, ki ga je tokrat popeljala čez Japonsko, Tajsko in Mjanmar. Ultraši so z njim že zaplesali v Singapurju in Splitu, na MTV SummerBlastu pa je pripravil teren tudi za veliko vrnitev Willa Smitha & Jazzyja Jeffa.

Po januarskem debiju v seriji Crazy Cirkus pa se za mešalke najbolj vročega slovenskega kluba vrača tudi CHRNS, ki se tudi že lahko pohvali z izdajo pri Armadi, založbi Armina van Buurena, in da njegove skladbe vrtijo didžeji, kot so Nicky Romero, Kura, Yves V, Project 46, Mike Perry … festivalske in klubske odre pa je delil z zvezdniki, kot so Martin Garrix, Fedde Le Grand, R3hab, Dzeko & Torres … Njegovi seti stojijo na basih, čustvih, melodijah in taktično odmerjenih evforičnih momentih, občinstvo pa osvaja pa tudi s svojo nalezljivo pozitivno energijo.

 

 

(EN)

A must have event for partysans who cherrish sound of Tomorrowland, EDC, Ultra and big clubs all over the world. AVADOX is one of the busiest Slovenian DJs, performing at leading global festivals (Ultra Europe, Ultra Singapore, MTV Summerblast), releasing music on top labels (Armin van Buuren’s Armada), he has shared stages with artists such as Hardwell, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Zedd, Steve Aoki, Afrojack, Jonas Blue, Fedde Le Grand, Vinai, Galantis, Mike Perry, Tinie Tempah, Netsky, Headhunterz … and he’s returning to Cirkus right after his last Asian tour.

CHRNS is one of the hottest regional DJ talents, with releases on labels such as Armada, Proximity and LW Recordings, his  music is played on top festivals incuding Tomorrowland and you can hear his music in sets of artists such as Martin Garrix, Fedde Le Grand, R3hab, Dzeko & Torres …

- – - – -

AVADOX
Ultra Europe, Singapore, MTV Summer Blast
fb: https://www.facebook.com/avadox/
sc: https://soundcloud.com/avadox

CHRNS
Armada, Proximity, LW Recordings
fb: www.facebook.com/pg/CHRNSmusic
sc: https://soundcloud.com/chrnsmusic

- – - – -

KLUB CIRKUS
Trg Mladinskih delovnih brigad 7, LJ
www.cirkusklub.si
// www.facebook.com/cirkus.klub

Cene vstopnic / Tickets prices
navadna / regular = 8 eur
VIP = 18 eur
VIP konzumacija = 40 eur

INFORMACIJE: info@cirkusklub.si

VIP & REZERVACIJE MIZ / VIP & TABLES
rezervacije@cirkusklub.si
// +386 (0)41 777 747

IZGUBLJENI PREDMETI / LOST & FOUND:
garderoba.cirkus@gmail.com
// +386 (0)41 777 748