Infoscena priporoča

La Jungle + Schnellertollermeier / Channel Zero

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

16
Nov
Cocoon – Sven Vath
23:00
12€


Kurzchluss tokrat gosti vizionarja, ki je leta 1981 v Frankfurtu začel svetovno techno revolucijo.

Cocoon s Sven Väth-om na čelu!

Sven Väth je legenda svojega časa in headliner serije dogodkov Cocoon, ki domujejo v enem izmed najboljših nočnih prizorišč na svetu, ibiškem klubu Pacha. V 19. sezoni še vedno vsako poletje navdihuje več kot 80.000 obiskovalcev. Pridružila se mu bosta tudi Carola Pisaturo in Johannes Volk. Člana Svenove družine Cocoon Recordings, ki svojo vizijo širi čez 5 kontinentov v 30 različnih držav. Najbolj karizmatičen DJ svoje generacije ima za sabo neverjetnih 35 let kariere. Še vedno vitalen, profesionalen in skrajno nepredvidljiv. Noč v njegovi družbi bo zagotovljeno pod visoko napetostjo.

Vstopnice lahko kupite tukaj:⚡ http://www.eventim.si/si/vstopnice/kurzschluss-sven-vath-cocoon-ljubljana-1068836/performance.html

Največji hiti in sveži singli:
The Sound of the 17th Season / 2017
The Sound of the 18th Season / 2018

Diskografija:
Sven Väth
Accident in Paradise / 1992
The Harlequin, the Robot, and the Ballet / 1994
Touch Themes Of Harlequin – Robot – Ballet-Dancer / 1995
Fusion / 1998
Six in the Mix (The Fusion Remix Collection ’99) / 1999
Contact / 2000
Fire / 2002
Fire Works (remixes of tracks from Fire) / 2003
L’ esperanza / 2014

Carola Pisaturo
Appendix F / 2004
Matermania / 2005
Garbo Talks! / 2007
Delle Palme / 2008
Passion Extra / 2008
Dear Breeze / 2015

Johannes Volk
The Mysteries Of Tharsis Montes / 2006
Our Mental Universe / 2008
Mutual Codes / 2016
Sawtooth Novel / 2017
Insert / 2018
Tears and Walls / 2018

Cocoon na spletu:
WWW: http://www.cocoon.net
FB:https://www.facebook.com/COCOON.OFFICIAL/
IG: http://www.instagram.com/svenvaeth_official
TW: www.twitter.com/svenvaeth
RA: www.residentadvisor.net/dj/svenvath

Za vse novosti spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.