Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

31
Oct
Cascada
23:00
15€


Nepozabna dance senzacija CASCADA premierno prihaja v Ljubljano!

Cascada je nemška eurodance skupina, ustanovljena leta 2004.
Najbolj znani so po svojih pesmih “Everytime We Touch”, ki jim je prinesel Svetovno glasbeno nagrado leta 2007 in osvojil vrhove glasbenih lestvic po vsem svetu, How Do You Do, “What Hurts The Most”, ki se je dobro odrezal na lestvicah leta 2008 ter “Evacuate The Dancefloor”, ki je leta 2009 postal prvi hit številka ena v Veliki Britaniji. Do sedaj je skupina prodala približno 35 milijonov kopij svojih albumov. Skupino Cascada sestavljajo v Nemčiji rojena angleška pevka Natalie Horler ter producenta DJ Manian in Yanou. Skupina se je sprva imenovala “Cascade”, vendar so si moral ime spremeniti zaradi avtorskih pravic.

Nemška svetovno znana eurodance skupina Cascada prihaja na noč čarovnic, v ponedeljek, 31. oktobra, premierno v Ljubljano.

Skupina Cascada je bila v nemškem Bonnu ustanovljena leta 2004. Sestavljajo jo v Nemčiji rojena angleška pevka Natalie Horler in producenta Manuel Reuter, bolj poznan kot DJ Manian, ter Yann Peifer oz. Yanou. Z glasbeno mešanico eurodance, elektro pop in dance-pop slogov so prva mesta svetovnih glasbenih lestvic osvojili že dobro leto po ustanovitvi. Cascada je namreč prvi velik uspeh doživela v Veliki Britaniji in ZDA slabo leto po izdaji svojega drugega ameriškega singla “Everytime We Touch”, ki vsebuje refren istoimenske skladbe pevke Maggie Reilly iz leta 1992. Spot pesmi “Everytime We Touch” je kmalu postal številka ena v različnih državah, skladba pa najbolje prodajana dance skladba leta 2006.
Sledila je mega uspešnica skupine iz istoimenskega albuma “Evacuate The Dancefloor”, izdana poleti 2009. Uspešnica je postala prvi hit skupine, ki je na lestvicah v Veliki Britaniji dosegla prvo mesto, pesem pa je v tednu po smrti Michaela Jacksona premagala celo njegov hit “Man in the Mirror”. Na najvišja mesta lestvic se je pesem med drugim uvrstila tudi na Novi Zelandiji, v Nemčiji, Avstraliji, Kanadi in na Irskem. Na ameriški lestvici US Billboard Hot Dance Airplay pa je bila pesem “Evacuate The Dancefloor” že tretji singel skupine Cascada na prvem mestu–leta 2006 je prvo mesto osvojila pesem “Everytime We Touch”, leta 2008 pa pesem “What Hurts the Most”.
Leta 2012 izide remix dance himne Rhythm Of The Night, leto kasneje pa se skupina s pesmijo Glorious predstavi na Evroviziji.
Na sredini lanskega leta pevka Natalie Horler postane noseča in do pred kratkim uživa na porodniškem dopustu.

Ne zamudite najboljšega obujanja na čase slovenskih diskotek Fun Factory, Lipa, Afrika, Yucatan, idr.

http://www.cascada-music.de/

Vstopnice:
predprodaja: 15€ (Eventim Petrol, Big Bang,..)

Število vstopnic je omejeno!