Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

2
Sep
Čarobni dan
10:00
5,50€


Dobrodelno družabni dogodek Čarobni dan praznuje 3. rojstni dan!

V treh letih so dogodki s podpisom Čarobni dan zbrali sredstva za celoletne obšolske aktivnosti za preko 1200 otrok iz socialno šibkejšega okolja in razveselili 150.000 obiskovalcev. Dobrodelno družabni dogodek Čarobni dan, je v treh letih obkrožil Slovenijo, 2. septembra pa se bo zopet vrnil v ‘svoj dom’ in upihnil tri svečke v Arboretumu Volčji Potok.

Arboretum Volčji Potok se bo prvo nedeljo v septembru spremenil v pravljično pokrajino in z največ pravljičnimi deželami do sedaj male in velike otroke zabaval s kreativnimi in športnimi dogodivščinami. Organizator obljublja nepozabno zabavo za otroke in njihove starše, vabljeni pa so vsi, ki si želijo dan preživeti na prostem – ob dobri glasbi in prijetni družbi.

Na velikem odru na travniku pa bodo med drugim za dobro voljo poskrbeli Victory, Tangels, Lina Kuduzović, Nuša Derenda, Tinkara Kovač, Alenka Gotar, Dvojčici Prusnik, Pustotniki, Game Over, katarina Mala, Trkaj, Pop-petje.si z Raayem in Marjetko, Gašper Mihelič in 2B in Jerica Haber.

Kot se za rojstni dan spodobi, bo Čarobni dan svojo 3. svečko upihnil na torti velikanki, ki jo bo z veseljem delil z obiskovalci.

Družinske vstopnice so na voljo na www.carobnidan.si.