Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

28
Oct
Bruc 2015


Bruc tudi tokrat s svetovno znanim izvajalcem – prihaja FELIX JAEHN

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) tudi letos organizira največje študentsko brucovanje v Sloveniji –  Bruc, ki ga uspešno prireja že več kot 14 let. ŠOU v Ljubljani na ta način že dobro desetletje na začetku študijskega leta izreka dobrodošlico vsem brucem, pa tudi njihovim starejšim kolegom.

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani je konec oktobra ponovno rezervirano za največje slovensko brucovanje, ki ga organizira ŠOU v Ljubljani – Bruc 2015. Usodni dan največje študentske zabave, brez katere se študijsko leto seveda ne more čisto dobro začeti, je sreda, 28.10.2015. Po lanskoletnem razprodanem BRUC-u v Slovenijo prihaja še večji zvezdnik -FELIX JAEHN. Avtor poletnih uspešnic Cheerleader ter Ain’t Nobody (Loves Me Better) bo v Sloveniji nastopil prvič.

Poleg glavne zvezde večera bodo dvorane Gospodarskega razstavišča z svojimi zvoki napolnili tudi KLEMEN KLEMEN, DRUGO DUGME, KLEEN in drugi.

Na Gospodarskem razstavišču se vsako leto zbere več kot 6000 obiskovalcev. Čeprav bi glede na ime prireditve pričakovali, da je dogodek namenjen tistim, ki se v Ljubljani znajdejo šele prvo leto, pa je iz preteklih let razvidno, da je Bruc presegel starostne meje, saj v prvih vrstah najdemo vse generacije.

Vstopnice za največje slovensko brucovanje so že na voljo na posebnih »Bruc prodajnih mestih« in preko Eventima.

Predprodajna mesta:

Restavracija Ufo, Svetčeva ulica 14 (Rožna dolina)

Legionar gym, Cesta na Brdo 85 (blizu FKKT, FRI, BF)

Indeks – Študentska menza, Kersnikova ulica 6

Boršnik – Študentska menza, Borštnikov trg 2

Netcafe, Kardeljeva ploščad 5

Več o Brucu 2015 izveste na: www.facebook.com/bruc.si.