Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

5
Dec
Božični Cantus
20:00
7€, Novembra 5€


Klub mariborskih študentov (KMŠ) vabi na najbolj zabavni študentski dogodek, ki bo v skladu z veselim decembrom praznično obarvan.

Klub mariborskih študentov (KMŠ) vabi na najbolj zabavni študentski dogodek, ki bo v skladu z veselim decembrom praznično obarvan.

Za vse ljubitelje piva KMŠ v petek, 5. decembra 2014, ob 20.00 na Štuku pripravlja pevsko-pivski dogodek, ki je del tradicije belgijskih študentskih društev že več kot 200 let.
Cantus je dogodek, ki vključuje petje tradicionalnih pesmi, pitje neomejenih količin piva in različnih zabavnih izzivov, vse pod vodstvom strogih, tradicionalnih pravil.

V veselem decembru so za vas pripravili prav posebni, božično obarvan Cantus, kjer ne bo manjkalo največjih prazničnih uspešnic.

Število mest je omejeno na 120, cena karte za ta štiriurni dogodek pa bo v predprodaji (ki bo potekala od 18. novembra) 5 evrov, od 1. decembra naprej pa 7 evrov (seveda v primeru, da jih bo še kaj ostalo).

Po koncu Cantusa se zabava nadaljuje na Štuku.

Tako da pohitite in si zagotovite svojo karto, ki jo potrebujete za vstop na dogodek. Karto zase in svoje prijatelje lahko kupite v Klubu mariborskih študentov, Tyrševa ulica 3, 2000 (2. nadstropje) v času uradnih ur:
- ob ponedeljkih med 11:00 in 13:00
- ob torkih med 11:00 in 13:00
- ob petkih med 14:00 in 16:00

Zaradi lažjega pregleda nad gosti, boste ob nakupu karte povedali tudi ime in priimek prejemnika karte.

Čuj ti, na Cantus se ti mudi!

Dogodek je namenjen mladim nad 18 let. Udeležba na dogodku je na lastno odgovornost.

Več info na: www.klub-kms.si