Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

21
Jun
Bitch Boys
21:00
4€, do 23h 3€, do 22h 0€


Vroč korak se seli na prosto!

VROČ KORAK (ex-SWING KIDS):

BITCH BOYS live! (Slovenija)
DJ SWINGY
DJ DOTTORE

Začenjamo ob 21h, ko se boste lahko brezplačno učili plesat, nadaljujemo s koncertom Bitch Boys in se ob polnoči selimo v dvorano, kjer plešemo v zvokih swinga, rock’n’rolla in rhythm & bluesa do zgodnjih jutranjih ur.

Bitch Boys so na slovenski sceni prisotni že skoraj 15 let in so prvi slovenski surf rock band, ki se je odzval na surf revival, ki ga je sprožil soundtrack Tarantinovega Pulp Fictiona. V tem času so izdali štiri albume, posneli dva videospota ter se s svojimi skladbami uvrstili na nešteto domačih in tujih kompilacij. Pipeline Magazine je njihov prvi album “… In Heat” proglasil za najboljši sodobni surf rock album. Posledično so naslednja dva, “Behind the Hound Dog Walls” in “Ride the First Wave”, izdali pri ameriški založbi Golly Gee. Skupina se je publiki uspešno predstavila tudi s koncerti, ki so sledili v Ameriki in Evropi. Udejstvovali so se v filmih in na odrskih deskah. Sodelovali so pri snemanju in soustvarjanju dokumentarca “Sound of the Surf”, napisali glasbo za soundtrack dokumentarca o zgodovini slovenskega stripa “Ko Črte Govorijo”, priredili glasbo za muzikal Briljantina in za TV in odrsko različico Kekca, njihovo glasbo pa je v svojem filmu “Izhod” uporabil režiser Dejan Babosek. Trenutno snemajo 2 nova albuma. Izbrana skladba, ki ostaja skrivnost, pa je zaživela tudi v videospotu, ki ga bo skupina predstavila na koncertu.

Skupina je šla čez nekaj kadrovskih sprememb. Tako bo na prvi poletni dan za bas kitaro poprijel Matevž Perovšek (EightBomb), za kitaro njegov pajdaš iz zasedbe The Bananas Tadej Kovačič, po bobnih bo še vedno udrihal Marko Valant, po vodilni kitari pa bo prste še vedno sprehajal Robi Bilodjerić.

Vstopnina: vstop prost do 22:00, 3 € do 23h, 4 € kasneje.

Na brezplačni tečaj plesa se lahko prijavite pri Igorju na številki 031/288-768!