Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

22
Aug
Beat this!
21:00
vstop prost


Še zadnji avgustovski Beat this! večer bomo srebali hladno in poslušali mastno. S poletnim ciklom Beat this!, ki se oplaja na različnih sodobnih derivatih beats scene, raziskujemo presečišče lo-fi inštrumentalov, umazanih basov, elektronskih izpeljank in še česa. Razgibavanje vratnih mišic zagotovljeno.

PINTA
KALUZA8
JUNKER

+ (t)rap predah s simon$ezdie & zero6teen

Za konec se bomo s Spejs kolektivom prepustili neznanim širinam vesolja. S svojo prvo kompilacijo 56315:launch so se člani kolektiva podali na ekspedicijo, s katero v ležernem ritmu raziskujejo intergalaktične zvočne svetove inštrumentalnega hip hopa, lo-fija, trapa.. skratka vsega, kar ima pridihom spejsiša.

Na Letnem vrtu se nam bo predstavila polovica še precej svežega kolektiva: Pinta s svojimi poletnimi vibracijami, kaluza8 s težkimi dropi in man with the plan oz. pobudnik kolektiva Junker, s sanjavimi, a preciznimi beati. Kot ekstra bonbonček pa se kaluzi8 pridružijo simon$ezdie & zero6teen ter od(t)rapajo nekaj ekskluzivnega materiala, za katerega se šušlja, da kmalu luč sveta zagleda tudi na medmrežju.

Facebook >>

Vstop prost!

*v primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 22h!