Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

14
Sep
Basolovka
23:00
13€ predprodaja, 15€ na dan dogodka


BASOLOVKA

Dreadsquad (POL)
Jman (UK)
Filip Motovunski (CRO)
Klemen Klemen
Roots In Session
LionShine (LjubljanJah Vibes)
Mixxle (Vibe Departement)
Dj L.T. (LjubljanJah Vibes)
Freedom Fighters
Spade (Illegal Crew)
SpencahAniline (Bass fighters)
Sunneh (Frag:Ments)
Rak3ta

Prvič v Ljubljano prihaja dreadsquad iz Poljske, ki ga bo na majku podprl Jman – UK , prav tako prvič na slovenskih odrih. Dreadsquad je vrhunski mojster ustvarjanja vročih reggae dancehall in jungle melodij v celinski Evropi in je postavil Poljsko na mapo dancehall scene. Jman pa je eden od najhitrejših Mc-jev v svojem fohu in poleg Dreadsquada kuje tesna sodelovanja tudi z dj Vadimom, hkrati pa je član kolektiva Babylon Dead.
Letos prav tako ne bodo manjkali ljubljanski risi, dobro poznani Roots In Session Sound, ki bodo s svežmi naboji prigalopirali skoraj naravnost iz Outlook Festivala! Da pa zadostimo tudi vsem rap sladokuscem, bo majk prevzela slovenska hip hop legenda Klemen Klemen!
Za Dancehall Jungle oder bodo skrbeli še primorski Freedom Fighterssound iz Jamcoast Sound System ekipe, prav tako sedaj že rezidenta Basolovk LionShine in Dj L.T. iz LjubljanJah Vibes.

Medtem bo na drugem flooru dogajanje veliko bolj brutalno, saj prihaja Filip Motovunski, eden najbolj našpičenih DnB producentov v regiji. Pred in po njem lahko prisostvujete masakru, v katerem bodo sodelovale najbolj razvpite hardcore ekipe Slovenije. Prihajajo štajerski Bass Fightersi, od katerih bosta Metelkovo tresla Spencah & Aniline! Nezakonito posadko, znano kot Illegal kru, bo zastopal Spade, medtem ko bo Frag::Ments črte reprezentiral SunnehVibe Department Official dres pa bo zopet oblekel dolgoletni veteran Mixxle. Da dogajanje ne bo monotono, pa bo za dj set na kotalkah poskrbela ljubljanska Rak3ta!

Basolovka is coming back in larger scale! Prepare yourself and save the date :)

Bass is our case!!

Vstopnina: 10 € earlybird (Gala hala na prireditvah, Park Žibert; omejeno število vstopnic/do vključno 24.8.), 13 € v predprodaji (Gala hala na prireditvah, Park Žibert), 15 € na dan dogodka

Music policy: drum’n’bass/dancehall/jungle/bass/reggae

Fb dogodek >>