Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

9
Aug
Barrakud festival 2014
15:00
98€


Tretja izdaja festivala Barrakud, ki se bo med 9. in 16. avgustom odvijal v zrških klubih Papaya, Aquarius in Kalypso ter na morskih valovih, prinaša najmočnejši program doslej.

9. – 16. avgust 2014 @ Plaža Zrće * Otok Pag * HR

W: www.barrakud.com /  FB: www.facebook.com/barrakud

PAUL KALKBRENNER * SVEN VÄTH * DUBFIRE

ADAM BEYER * MACEO PLEX * GUY GERBER * CARLO LIO

ART DEPARTMENT * ELLEN ALLIEN * In mnogi drugi

Celoten program si oglejte na www.barrakud.com/line-up/

NA ZRĆE PRIHAJA NAJVEČJI BARRAKUD DOSLEJ

barrakud festival 2014

Med 50 nastopajočimi, bodo največji magnet zagotovo PAUL KALKBRENNER, SVEN VÄTH, DUBFIRE, ADAM BEYER, MACEO PLEX, GUY GERBER, CARLO LIO, ART DEPARTMENT, MANO LE TOUGH in ELLEN ALLIEN.

Barrakud stoji na edinstvenem “party-trip” konceptu, ki hedonistične uživalce avantgardne elektronike 8 dni in 7 noči razvaja z nastopi najbolj prodornih svetovnih tehno, house in tech-house mojstrov. Ključna besedna zveza pri tem je CELOSTNA IZKUŠNJA, ki nadgrajuje obiskovanje zabav s spoznavanjem novih prijateljev, druženjem, raziskovanjem kulinaričnih, etnoloških in geografskih posebnosti Paga ter predajanjem poletnim morskim užitkom.

www.youtube.com/watch?v=Km2EGvM3pmo

Sredi avgusta bo otok Pag vsaj 15 ur dnevno vibriral v izbranih elektronskih zvokih. Prvi magnet Barrakuda 2014 bo kar ponovitev lanskega vrhunca – epskega nastopa kultnega berlinskega tehno ambasadorja PAULA KALKBRENNERJA v Papayi. Tam bo tudi nesmrtni SVEN VÄTH, le nekaj mesecev po reaktvaciji proketa Deep Dish pa se na Pag vrača tudi DUBFIRE. Vsi nosilci programa bodo s spremljevalci nastopili v programskih paketkih oblikovanih okoli njihovih zgodb. Tako boste lahko na Pagu raziskovali izročilo Cocoona, Circoloca, Wisdome of the Glove, Elluma in SCI+TEC-a. Slovenske barve pa bodo letos zastopali Damir Hoffman (Reload), Aney F (Innocent Music) in Tomy Declerque.

barrakud zrće pag

POSEBNI PAKETI IN CENE VSTOPNIC ZA SLOVENSKE GOSTE

Organizatorji so tudi letos pripravili posebne pakete vstopnic za goste iz naše regije po posebno ugodih cenah. Na spletnem mestu www.entrio.hr je na voljo omejen paket “early bird” vstopnic za posamezne dogodke in celoten festival po naslednjih cenah:

Festivalska vstopnica “ex-YU Early Bird” = 750,00kn (98 eur)

Paul Kalkbrenner 12. 8. = 235,00kn (30 eur)

Sven Väth 10. 8. = 160,00kn (20 eur)

Sobota 9. 8. + Sven Väth = 220,00kn (28 eur)

Adam Beyer 15. 8. = 80,00kn (10 eur)

Maceo Plex 14. 8. + Adam Beyer + Virgo Showcase = 250,00kn (32 eur)

Circo Loco + Circo Loco after party 13. 8. = 150,00kn (20 eur)