Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

14
Mar
Bajaga i Instruktori
21:00
15€ prvih sto, 19€ redna predpodaja


V ljubljanskem klubu Cvetličarna bo v soboto, 14, marca 2015 ob 21.00 po razprodanem lanskem koncetru v Križankah ob 30, obletnici skupine, koncert ene največjih pop rock skupin z območja nekdanje skupne države, skupine Bajaga i Instruktori.

V več kot 30 letih obstoja skupine se je pevec, kitarist in avtor Momčilo Bajagić – Bajaga zapisal v srca številnih generacij ljubiteljev kakovostne pop in rock glasbe, v tem času pa so nastopil na več kot 2.500 koncertih in prodal več kot 3 milijone nosilcev zvoka! Na koncertu v Cvetličarni bomo lahko slišali mnoge uspešnice, ki jih je skupina pod taktirko Bajage ustvarila v 30. letih ustvarjanja in nastopov, med njimi zagotovo železne hite, kot so »Ruski voz«, »Zažmuri«, »Plavi Safir«, »Muzika na struju«, »Dobro jutro džezeri«, »Berlin«, »Limene trube«, »220 u voltima«, »Tamara«, »Sa druge strane jastuka«, »442 do Beograda«, »Lepa Janja, ribareva kči« in številne druge.

Najbolj znana ex jugoslovanska rock skupina je objavila 10 rock albumov i 10 kompilacij, prodala je več kot 3 milijone nosilcev zvoka, imeli pa so več kot 2.500 koncertov po vsem svetu. Lani junija je Bajaga z Instruktorji docela napolnil ljubljanske Križanke s koncertom ob 30. obletnici delovanja njegove skupine. S koncertom v Cvetličarni se bomo tudi spomnili tega odličnega koncertnega dogodka, seveda s povsem novim, z vsemi največjimi uspešnicami tega že legendarnega glasbenika z območja nekdanje skupne države.

Vstopnice za ta ekskluzivni klubski koncert, na katerem se boste naužili dobre volje s prepevanjem vsem znanih uspešnic in začutili prave emocije, so že naprodaj na www.eventim.si in na prodajnih mestih Eventima ter pri drugih pooblaščenih prodajalcih.