Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

20
Dec
Bajaga i Instruktori
20:00
26€


Tretji četrtek v letošnjem decembru se v dvorani pod Rožnikom obeta veliki koncert Bajage in inštruktorjev.

Novi album ‘Daljina, dim i prašina’ ter legendarne uspešnice, kot so ‘Zažmuri’, ‘Ruski voz’, ‘Plavi safir’ ‘Ti se ljubiš’, ‘Moji drugovi’, ‘Dobro jutro džezeri’ in druge, obljubljajo nepozaben koncert in odličen rockerski zaključek leta 2012.

Natanko mesec dni pred koncertom je v prostorih založbe Dallas potekala tiskovna konferenca, kjer je Bajaga novinarjem namenil nekaj besed o novem albumu in prihajajočem koncertu, nato pa odgovarjal še na številna vprašanja. Med drugim je razkril tudi, kdo bo pred njegovim nastopom ogrel občinstvo v Hali Tivoli.

Pred koncertom legend rock glasbe še iz časa Jugoslavije bo za odlično vzdušje v dvorani poskrbel Gušti, ki bo skupaj s skupino in pevko Emo zaigral nekaj starih uspešnic in predstavil skladbe z novega albuma ‘Naša stvar’. Gušti je veliki oboževalec Bajage, pravzaprav se je z glasbo začel prav ob poslušanju njegovih skladb. »Bajaga ima globok, karizmatičen vokal in z njim šarmira. Prva dva albuma sta izjemna in skladbe so zakon – ‘Sa druge strane jastuka’, ‘Vidi šta sam ti uradio od pesme, mama’, ‘Muzika na struju’, ‘Dobro jutro džezeri’ in še bi lahko našteval. Vse kar je na tistih albumih je zakon,« je navdušeno razlagal Gušti, ki se že veseli decembrskega nastopa.

Pridite v četrtek, 20.decembra v Halo Tivoli in doživite izjemen glasbeni dogodek, ki je več kot odlična popotnica prihajajočem letu ter idealen začetkek za postavljanje novih ciljev in doseganje novih zmag.

VSTOPNICE:

cena – 26€

PRODAJA VSTOPNIC:

Dallas Music Shop:

www.dallasmusicshop.com

Dallas Mute Shop (Rimska 14, LJ)

Telefonska prodaja vstopnic: +386 (0)1 252 45 91

Eventim sistem:

www.eventim.si

Hiše vstopnic (Citypark, Europark, Hala Tivoli, Citycenter, Kino Šiška, Križanke)

Telefonska prodaja: +386 (0)1 420 50 00