Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

2
Apr
Avven – Orto Fest
21:00
10€, predprodaja 8€


Pred malo manj kot dvema letoma so Avven nazadnje nastopili v Orto Baru, takrat s promocijskim koncertom ob izidu njihovega novega albuma Kastalija.

V tem času so Avven dodobra prevetrili slovensko glasbeno prizorišče in postali ena od vodilnih skupin nove generacije na slovenski rock sceni. Vse bolj pa se za njih zanima tudi tujina, že sredi aprila se namreč ponovno odpravljajo na daljšo turnejo po Poljski, Češki ter Slovaški. Glede na to, da so fantje trenutno v procesu ustvarjanja novega materiala, je njihov nastop v sklepu letošnjega Orto Festa verjetno ena izmed zadnjih priložnosti, da jih ujamete na odru pred izidom albuma, ki je načrtovan za jesen.

LINKI:

www.avven.com
www.facebook.com/avvenband
www.youtube.com/avvenband

TOUR TEASER 2013:

TOUR TEASER 2012:

Burn Fuse je mlad slovenski metalcore bend iz Celja. S svojim delovanjem so pričeli jeseni leta 2010. Trenutna zasedba: Vokalist Gašper Podbregar, kitarista Jaka Tot in Miha Hlastec, basist Jernej Luzar in bobnar Klemen Krajnc. Njihova glasba temelji predvsem na metalu v kombinaciji s hardcorom. Kot večina metalcore/hardcore bendov, imajo tudi Burn Fuse »scream« in »clean« vokalne linije, instrumentalni del pa vsebuje veliko melodičnih »rifov«, »clean« kitarskih delov z melodičnim petjem, težke »breakdowne« in efekte…

LINKI:www.reverbnation.com/burnfuse www.facebook.com/pages/Burn-fuse/185483261474420?fref=ts www.youtube.com/burnfuse11

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/495690083825867/ [1]