Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

14
Mar
Autonomics + DJ Urh
22:00
vstop na koncert prost, 3€ po koncertu


POZOR! NOV BEND NA VIDIKU!
THE AUTONOMICS (ZDA)
+ DJ URH: EROTIC DISCO VOL. 2: v pričakovanju pomladi!

Na oder Gala hale prihaja še en odličen portlandski bend, ki sliši na ime Autonomics. Če so za vas The Strokes in The White Stripes pred desestimi leti predstavljali dobrodošlo revitalizacijo garažnega rocka, potem je velika verjetnost, da boste veseli tudi tega koncerta. Autonomics so udarni indie-rock trio, ki ga odlikuje huda koncertna energija, bluesovsko naravnani rock rifi, R&B vpliv, frontman Dan Patenburg pa ima intenziteto 60’ soul pevca, vendar ga odlikuje še velika mera ostrine. Od ostalih indie-rock bendov, ki na koncertih uporabljajo dosti mašinerije, se Autonomics razlikujejo tudi po tem, da prihajo na oder brez odvečnih novotarij, v pristni in surovi punk rock maniri. Po slišanem na youtubu, lahko rečemo tudi, da so izjemno spevni, ampak z okusom. Še en koncert iz cikla Pozor! Nov bend na vidiku!, kjer predstavljamo tuje bende, ki prvič nastopajo v Sloveniji, ki ga ni za zamudit!

After party bo prevzel DJ URH z drugo izdajo EROTIC DISCA, kjer lahko pričakujete navihane disco, trance, electro, pa tudi pop viže. Plesali bomo z Madonno, Underworld, Daft Punk, Prodigy, Grace Jones in podobnimi, manjkale ne bodo niti ustrezne videoprojekcije. Čaka vas energičen, sončen žur do jutranjih ur!

Vstop koncerta je prost! Če bo bend izpolnil vaša pričakovanja, lahko v podporo pustite svoj prispevek v škatli, na kateri piše “IZSTOPNINA” :)
Po koncertu: 3 €

FB event