Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

19
May
And So I Watch You From Afar + Mylets
21:00
15€ predprodaja, 18€ na dan dogodka, 12€ d-š-u


V Ljubljano v okviru nove plošče “Heirs” prvič prihaja irska post-math-rock zasedba And So I Watch You From Afar.

Glavna moč in uspeh ASIWYFA na globalni glasbeni sceni se poleg dokaj kompleksnih aranžmajev in očitno nekonvencionalnih pristopov k pretežno instrumentalni glasbi nahaja v njihovih živih nastopih, ki so jih v relativno kratki karieri od leta 2005 pa do danes izvedli več kot 700, s čemer so po svetu nanizali vojsko zvestih fanov.

Zasedbo iz Belfasta od samega začetka sestavljajo trije člani, v živo pa svoje energije prepletajo – Rory Friers (kitara, efekti), Niall Kennedy (kitara, efekti), Johnny Adger (bas kitara) in Chris Wee (bobni). S pomočjo instrumentov, efektov in glasov, ki jih pogosto uporabljajo po principu ponavljajočega samplerja, ustvarjajo eksotične in opojne glasbene teksture in miniature, polne čustvenega naboja, ki se kot nekakšen kolaž prilegajo v sodobni rockovski glasbeni izdelek, kar med drugim skupino po svojem dokaj edinstvenem zvoku uvršča ob bok skupinam kot so
Battles, Tune-Yards in 65DaysOfStatic.

Do danes so objavili tri studijske albume, četrti z naslovom “Heirs” pa na glasbene police prihaja 4. maja.

https://www.facebook.com/andsoiwatchyoufromafar
http://sargenthouse.com/And_So_I_Watch_You_From_Afar

Henry Kohen piše besede, Henry Kohen poje besede, Henry Kohen igra pesmi v živo. V bistvu je Mylets glasbena vizija in čustvena vtičnica nadarjenega dvajsetletnega multi-instrmentalista, ki na kitari s pedali in raznimi lupi ustvarja čudeže. Alternativna rokovska afera,v katero Mylets spaja elemente math in indie rocka ter različnih elektronskih kombinacij. V Ljubljano predvozač ASIWYFA in varovanec iste založniške hiše Sargent House v Ljubljano prihaja na krilih odličnega albuma “Recon” ter v pričakovanju letošnjega naslednika z naslovom “Arizona”.
https://www.facebook.com/mylets
http://sargenthouse.com/Mylets

Organzacija: Kino Šiška in Channel Zero