Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

12
Jun
Alice Cooper
21:00
od 39€ naprej


ALICE COOPER SLOVITI “KRALJ TEATRALNEGA ROCKA”, PRVIČ V SLOVENIJI 12. 6. 2016 V LJUBLJANSKI HALI TIVOLI!

Legenda in ikona popularne glasbe, ALICE COOPER, ameriški pevec, avtor, glasbenik, TV in filmski igralec, radijski voditelj, predvsem pa neprekosljiv mojster teatralnih rock spektaklov, prihaja 12. 6. 2016 prvič v Slovenijo, s svojim znamenitim odrskim šovom, ki vključuje električne stole, giljotine, kostume, udave, lutke …, in z izborom svojih največjih hitov, pravih rock klasik kot so »Poison«, »School’s Out«, »Welcome to my Nightmare«, »I’m Eighteen«, »Billion Dollar Babies«, »Elected«, »Bed Of Nails«, »No More Mr. Nice Guy«, »Under My Wheels«, »You and Me«, »Hey Stoopid«, »Only Woman Bleed«, in številnimi drugimi.

Vstopnice so že v prodaji na spletni strani www.eventim.si in na prodajnim mestih Eventima.

Alice Cooper je v več kot pol stoletni impresivni karieri dosegel skoraj vse: posnel je 26 studijskih plošč, 46 hit singlov, 10 koncertnih plošč, 21 kompilacij in 12 video izdaj, prodanih več kot 50 milijonov izvodov, osvojil je vrhove lestvic, razprodane koncertne turneje, nanizal je številne nagrade in priznanja, med njimi sta 2 nominaciji za nagrado Grammy in leta 2011 sprejem v zvezdniško institucijo Rock and Roll Hall Of Fame.

Ustvaril je svojo originalno znamko odrskih šovov, v katerih je spojil svoj udarni, melodični rock z gledališčem, plesom, vizualijami in zaslovel kot »kralj teatralnega rocka«.

Spremenil je podobo rock’n'rolla in vplival na cele generacije glasbenikov, med katerimi so Kiss, Iron Maiden, Motley Crue, Marilyn Manson, Slipknot, John Lydon (Jonny Rotten),…

 

 
Nanizal je celo kolekcijo sodelovanj z velikani glasbene scene, med njimi so Frank Zappa, Lou Reed, Donovan, Guns N’Roses, Slash, Nikki Sixx, Chris Cornell, Steve Vai, Jon Bon Jovi, Joe Satriani, Rob Zombie, Paul McCartney, Bruce Dickinson, Brian May, Dick Wagner, Ronnie James Dio, Steve Jones, Ke$ha, Dave Grohl,… in prijateljeval tudi s številnimi slavnimi osebnostmi iz sveta kulture med njimi so Andy Warhol, komik Groucho Marx in znameniti likovni umetnik Salvador Dali, s katerim sta se medsebojno občudovala in je Cooperju posvetil kip njegovih možganov.

The Rolling Stone ga je razglasil za najbolj priljubljenega ‘težkega’ rockerja.

Na veliko zadovoljstvo svojih starih in novih oboževalcev Alice Cooper redno vsako leto koncertira po vsem svetu in vsi so si edini, da je v živo najboljši!

ALICE COOPER pravi: »Najbolj pomembno nam je, da imamo vrhunski glasbeni in vizualni šov; v tem smo med najboljšimi in to občinstvo že leta ceni! Vesel sem, da imam kot veteran scene še vedno sporočilo in željo po ustvarjanju. Skupaj s prijatelji kot so Ozzy Osbourne, Iggy Pop in Steven Tyler smo plenilci, ne pa dinozavri. V koš damo vsak bend!”

Letos poleti prihaja v Evropo kot ena glavnih atrakcij velikih festivalov (Stone Free Festival, Nova Rock, Tons Of Rock, Copenhell ….) in končno prvič na samostojni, dvoranski (ti so nekaj posebnega!) nastop tudi v Slovenijo.

V nedeljo, 12. 6. 2016 bo legendarni Alice Cooper s svojo energično skupino odličnih glasbenikov, s svojim unikatnim šovom in največjimi hiti “Poison”, “School’s Out”, “Feed My Frankenstein”, “Under My Wheels”, “only Woman Bleed”, in številnimi drugimi , zagotovo zažgal in navdušil, ter potrdil sloves fantastičnega šovmena, ki v svoji vlogi uživa in se odlično zabava skupaj s svojim občinstvom!

Več na: www.alicecooper.com

Alice Cooper v živo, v nedeljo, 12. 6. 2016, v ljubljanski Hali Tivoli – teatralni rock spektakel kot ga pri nas še ni bilo!

Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih sistema Eventim.

Cene vstopnic:
Parter – 44,00 EUR,
Tribuni – 39,00 EUR,
Fan pit – 59,00 EUR

Prodaja vstopnic: Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.

Spletna prodaja: www.eventim.si

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000