Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

15
Jun
Alex Cvetkov
23:00
8€, do 24h 4€


Potem ko se je že uveljavil kot eden najprodornejših mladih didžejev in producentov v regiji, se Alex Cvetkov predstavlja še kot gostitelj klubskih večerov.

Ambicija serije Circle je povezati domače, regionalne in vzpenjajoče se tuje ustvarjalce avantgardne elektronske glasbe, predvsem na področju housa in tech-housa, a v konceptu brez jasnih žanrskih omejitev, kjer sveži zvočni vzorci brez sramu podajajo roko tradiciji.

Prvi Alexov gost je vodilni kosovski didžej Sabb, vodja glasbene etike SK Supreme Record. Avtor skladb “Dead Corps”, “Nasty Girl”, “Cowbell Talk”, “Sax on Wax” in “Balkanika” svojo glasbo redno izdaja pri vodilnih klubskih založbah, kot so Noir, Stealth, Great Stuff, Defected, Factoria/Factomania, Stereo, 303 Lovers, Monique, Cr2, Audiomatique in Toolroom. Deep, Techy, Groovy, Tribal in Hypnotic so izrazi, ki najbolje opišejo zvok, s katerim se je Sabb v le treh letih prebil na mednarodno klubsko in festivalsko sceno, v zadnjih mesecih pa so njegove remikse naročili Hector Couto, Pleasurekraft, Gary Beck, Wally Lopez, Chris Lake, Carlo Lio in Wehbba.

Prva zabava v seriji Circle bo tudi uradni ogrevalni dogodek za festival Barrakud, na katerem bodo med 10. in 17. avgustom v Zrćah nastopili Dubfire, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Carl Craig, Ellen Alien, Ben Klock, Martin Buttrich, Lucy, Gregor Tresher , Stacey Pullen, Priku, Andrea Oliva, Kenny Larkin … in tudi Alex Cvetkov.

Main Room

SABB (SK Supreme Records / Priština / www.facebook.com/sabbDJ)

F.SONIK (KD Music, Flow Management / www.facebook.com/f.sonik)

ALEX CVETKOV (Cr2,BluFin / www.alexcvetkov.com)

Privee

ALEKSIJ, Oldies Goldies set

(Toolrrom / www.myspace.com/djaleksij)

Uradni dogodek :: ROAD TO BARRAKUD

w: www.barrakud.com

fb: www.facebook.com/barrakud