Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

8
Nov
Alborosie & Shengen Clan
20:00
15€ early bird, 17€/19€ predprodaja, 22€ na dan dogodka


Društvo Kapa predstavlja Dub Club v Cvetličarni:

ALBOROSIE & SHENGEN CLAN
Roots in Session
Ohoroho

V Slovenijo prihaja pevec, multiinštrumentalist in producent ALBOROSIE, trenutno eno izmed najbolj vročih imen reggae scene. Njegov ekskluzivni koncert, kjer bo z izkušeno, pretežno jamajško spremljevalno skupino Shengen Clan predstavil svoj novopečeni album “Freedom & Fyah’” (Greenleves, 2016), si boste lahko ogledali v torek, 8. novembra 2016 v Cvetličarni. Soundsystem podporo bodo nudili neutrudni protagonisti reggae scene pri nas, ki so pred kratkim praznovali petnajstletnico obstoja, Roots in Session ter selektor Ohoroho.
*****
Alborosie for the first time in Ljubljana, Slovenia. His exclusive concert, where he is going to present his recent album “Freedom & Fyah’” (Greenleves, 2016) will be accompanied with mainly Jamaican experienced “Schengen Clan” band.
Soundsystem support by Slovenian crew RootsInSession & Ohoroho
*****
Alborosie per la prima volta a Ljubljana, Slovenia. Il suo esclusivo concerto dove presenterà il suo recente album “Freedom and fyah” sarà accompagnato dalla principale ed esperta band jamaicana “Schengen clan”.
Sound system supportati da crew Roots in Session and Ohoroho

Alborosie je polnokrvni Sicilijanec, ki je že v najstniških letih igral v mnogih italijanskih bendih, med drugim tudi v priznanem Reggae National Tickets. Prav z njimi je prvič nastopil na Jamajki – dogodek, ki mu je spremenil življenje. Kmalu se je namreč preselil tja, se zaposlil kot tehnik v GeeJam studiu, kjer je imel čast sodelovati z mnogoterimi, tako jamajškimi kot tujimi glasbeniki. Multiinštrumentalist, fasciniran nad analognimi snemalnimi tehnikami, predvsem pa nad jamajško kulturo in rastafarjanstvom, je kmalu začel solo pot, ki ga je od debitanskega albuma “Soul Pirates” in hita “Kingstown town” (Forward Recordnigs, 2006), prek ostalih izidov, kjer velja omeniti “Alborosie meets King Jammy – Dub of Thrones”, pripeljala do nastopov na največjih reggae festivalih in vrhov reggae lestvic. Vrhunec njegovega ustvarjanja je njegov letošnji, še povsem svež in odlično sprejet album “Freedom & Fyah’” (Greenleves, 2016), s katerim se bo predstavil pred slovenskim občinstvom, ki ima tokrat redko priložnost, da ga vidi na domačih tleh.

Vsi dancehall, dub in roots reggae navdušenci – vabljeni na večer pozitivnih vibracij in odlične glasbe!

Vstopnina: 15 € Earlybird (eventim.si, omejeno število vstopnic), 17 € v predprodaji (Gala hala na prireditvah), 19 € v predprodaji (eventim.si), 22 € na dan koncerta