Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

1
Jun
Aktualova Roštiljada 2018
15:00
od 9,90€


Aktualova ROŠTILJADA 2018 – največja zabava na prostem
KARDELJEVA Ploščad, Ljubljana
01. 06. 2018

Že kmalu bo zopet čas za najbolj vroč dogodek letošnjega leta in največjo zabavo na prostem! Kardeljeva ploščad bo v petek 1. junija postala prizorišče nepozabne zabave, saj se bosta na enem mestu združila roštilj in prava fešta – najboljša možna kombinacija, ki obljublja noro zabavo ter dobro jedačo in pijačo! Za glasbeno zabavo bodo poskrbela zveneča imena slovenske in hrvaške glasbe, v ritmih glasbenega spektakla pa bo dišalo po okusnih dobrotah z žara.

Dogodek, ki ga ne smete in ne želite zamuditi!

Na največji Roštiljadi bo s pričetkom ob 15. uri močno zadišalo po čevapčičih, pleskavicah in drugih slastnih dobrotah z žara, vse do 20. ure pa pridejo na vrsto tisti še posebej lačni z All you can eatčevapčiči! Navdušenci vročih dobrot z žara boste zagotovo prišli na svoj račun, saj vam nakup vstopnice omogoča neomejeno preizkušanje mamljivih dobrot z žara. Tudi tistih, ki jih bodo za vas pripravili znani Slovenci. Ja, prav ste slišali! Pri nas zvezde ne bodo plesale, ampak PEKLE!

Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače se bomo družili ob številnih noro zabavnih in družabnih igrah, tekmovanjih in aktivnostih. Prihajajo najmočnejši Slovenija Strongman, na Roštiljadi se boste lahko vživeli v ameriškega kavboja na Staropramen rodeo, seveda pa nismo pozabili na ostala ekskluzivna presenečenja!

Več kot 9 nastopajočih

Ko se bo dan prevesil v noč in bodo prve zvezde osvetlile nebo, bodo na oder stopila zveneča imena slovenske in hrvaške glasbe, ki bodo tako kot lani zatresla Kardeljevo ploščad. Čaka vas nepozaben večer z znanimi izvajalci in glasbenimi hiti. Za stopnjevanje vročice večera bosta poskrbeli naši Petkova pumpa in Aktualova galama, z nami pa bodo Učiteljice, Challe Salle, Bojan Ristić in Brass band, Koktelsi, Davor Radolfi, Lidija Bačić, Grupa Vigor.

 

 

Bodite del koncerta, ki bo odmeval daleč naokoli in si svojo vstopnico zagotovite zdaj!

Neverjetna cena za nepozabno zabavo z zvenečimi imeni slovenske in hrvaške glasbene estrade vključuje All you can eat ponudbo in zabavno druženje z bogatimi nagradnimi igrami ter celodnevnim dogajanjem, ki bo odmevalo daleč naokoli.

Najcenejše vstopnice po neverjetni ceni 9,90€ so že na voljo, kupite pa jih lahko na vseh Eventimovih prodajnih mestih, Petrolih in Poštah Slovenije. Zagotovite si svojo še danes, saj je število omejeno!

Se vidimo na največji zabavi na prostem, Aktualovi Roštiljadi 2018, ki bo ponovno odmevala daleč naokoli!

EVENTIM: http://www.eventim.si/si/vstopnice/rostiljada-2018-ljubljana-kardeljeva-ploscad-491207/event.html

FB DOGODEK: https://www.facebook.com/events/443449046104444/

SPLETNA STRAN: https://novice.svet24.si/rostiljada