Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

31
May
Acca Dacca
21:00
16€, sedišče 19€


Če ne morete na AC/DC, potem pojdite na ACCA/DACCA!” Se glasi slogan najbolj znane AC/DC tribute skupine, ki prihaja iz Avstralije.

Je najboljši AC/DC tribute band, ki ga boste lahko doživeli na slovenskih tleh. Nastopili bodo v petek, 31. maja ob 21. uri v pokritem poletnem avditoriju GR.

Skupina koncertira po celem svetu, od Japonske, Kanade do Evrope, premierno pa se bodo ustavili tudi v Sloveniji. Spektakularen nastop skupine traja dobri dve uri, repertoar pa obsega največje hite skupine AC/DC: ”Dirty Deeds”, ”T.N.T.”, ”Highway to Hell”, ”The Jack”, ”Rosie”, ”Thunderstruck”, in mnoge druge. Njihovi nastopi so vrhunsko izvedeni, 25.000 voltov zvoka in neverjetna osvetlitev pa pričara nepozabno vzdušje.

Avstralski AC/DC tribute band je leta 2000 ustanovil Larry Attard, ki je odraščal ob glasbi skupine AC/DC. Larryjev glas je neverjetno podoben glasu vodilnega pevca originalne skupine AC/DC in ko je skupino zapustil glavni vokal, Brian Johnson, sta se člana skupine AC/DC George  Young in Harry Vander srečala z Larryjem, vendar do sodelovanja žal ni prišlo.

Ustanovitev tribute skupine je bila zadnja Larryjeva misel, vendar je, ob prigovarjanju glasbenikov iz njegove skupine, padla odločitev in nastal je najboljši AC/DC tribute band ACCA/DACCA. Glede na odlične rezultate je bila odločitev pravilna!

Ne zamudite enkratne priložnosti in doživite najboljši AC/DC tribute band v živo!

Organizatorji festivala Glasbeni polet poletja so AMC Studio, Expo biro in Gospodarsko razstavišče.

Več o festivalu: http://www.gr-sejem.si/gremo-na-festival/