Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

23
Dec
23. Orto Obletnica & Pero Defformero
21:00
10€


23. Orto obletnica in zabava v znaku rokenrola z razvpitimi nastopajočimi gosti iz Srbije, slavnimi Pero Defformero legendami heavy metala, z izjemno humorno in domišljeno parodijo na turbo (narodni) folk melos.

Tokrat bo rokenrol zabava potekala kar na treh prizorišča Orto Bara.  Vabljeni v našo družbo, v soboto, 23. decembra, od 21.ure dalje!

Vabimo vas, da skupaj proslavimo 23 Orto let, ki so zaznamovana z rockom, ki se pretaka v naših in vaših žilah tudi po 23 letih.

Proslavljali bomo 23.12. 2017 od 21. ure dalje in tokrat kar na treh prizoriščih: v baru, klubu in hali.

Bar: Za pester nabor rock hitov, klasik, pa tudi nekaterih spregledanih draguljev iz sfer hard rocka, glama in heavy metala bosta na Ortovi rojstnodnevni zabavi v starem baru skrbela radijska voditelja, DJ-a, predvsem pa nebrzdana ljubitelja rocka in težke glasbe že(l)jnih deklet – ŠUJO & GORJANEC!

Vroča žurka z največjimi old school hiti bo odmevala vse do jutra!

Klub: Rock ‘n’ Roll Saturday night

V klubu se boste lahko na »Rock’n’ Roll Saturday night« naplesali v ritmu rock’n rolla, rockabillya, rhythm’n’bluesa, swinga itd. Vrtel bo DJ Martin 13 .

Hala: Koncert razvpite srbske heavy metal sarkastične parodije na balkanski turbo folk PERO DEFFORMEROI!

Za ogled koncerte bo potrebno v predprodaji odšteti 10€ in 13€ na dan koncerta.

Po koncertu skupine Pero Defformero DJ program Dirty Skunks Crew - Orto Hitiči za vse generacije (Punk, Rock, Metal, Hardcore, Stoner, Crossover …) w/ Dirty Skunks Crew!
Na meniju bodo: Motorhead, Faith No More, Body Count, System of a Down, Pantera, Guns n` Roses, Green Day, Rammstein, Metallica, AC-DC, Offspring, Suicidal Tendencies, Queen, Alice in Chains, The Prodigy, Rage Against The Machine, Beastie Boys, Slayer, Blondie, Dead Kennedys, Misfits, Black Sabbath, Danzig, Hatebeed, Judas Priest, Queens of the Stone Age, Sex Pistols, Led Zeppelin, Red Fang, Agnostic Front, Sepultura, Lynyrd Skynyrd, Bad Religion, Limp Bizkit, Nofx, Dog Eat Dog, Rancid … Vse to in še več …