Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

25
Aug
10. Festival Panč – Jubilejnih 10 za 10
21:00
48€ festivalska, 13€ enodnevna


10. FESTIVAL PANČ
22-26/8 @ Ljubljanski grad

Jubilejna izdaja osrednjega festivala stand-upa prinaša 33 komikov, 5 tematskih večerov in največji slovenski Comedy Roast Battle vseh časov

Tin Vodopivec in Andrej Težak Tešky, očeta festivala Panč, ki s soborci že desetletje skrbita za dobro razgibanost udov in trebušnih prepon ljubiteljev smeha, bosta tudi to poletje zabelila z velikim odmerkom stand-up komedije nad Ljubljano. Idilično grajsko dvorišče bo med 22. in 26. avgustom gostilo pet tematskih večerov, ki jih bo soustvarilo več kot trideset izbranih domačih, regionalnih in tujih komikov. V torek bo Panč prvič gostil eno mlajših stand-up disciplin, Comedy Roast Battle oz. kratke spopade v ‘prcanju’ po turnirskem sistemu na izločanje. Sreda je rezervirana za Yugo Mix z izbranimi regionalnimi šaljivci, četrtkov British Comedy Night pa bodo stkali mednarodni gostje. Petkovih 10 komikov za 10 let Panča prinaša revijo pionirjev, ki so stkali premierni festival, sobota pa Slovenski večer komedije.

Več o festivalu izveste na http://www.festivalstandupkomedije.si/, dnevne in tedenske vstopnice prodaja Eventim, ob dežju pa se predstave selijo v Festivalno dvorano.

 

- – - – -

Petek, 25. 8.
JUBILJENIH 10 ZA 10
Revija 10 komikov, ki so nastopili na prvem Panču
Andrej Težak Tešky
Boštjan Gorenc – Pižama
Domagoj Pintarić (hr)
Klemen Bučan
Klemen Mauhler
Lucija Ćirović
Miki Bubulj
Mladen Pahović
Perica Jerković
Tin Vodopivec